Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 41 από TheCowardOne @ MakisH Nαι, το επόμενο βήμα πιστεύω ότι είναι ότι θα σπάσουν κεφάλια. Δεν είμαι υπέρ της βίας. Απλά κάνω μια πρόβλεψη. Το θέμα είναι... ποια κεφάλια θα σπάσουν ? Και γιατί ? Fear consuming... Rage corrupting... Welcome to the Dark Side... ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 10:12 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 42 από TheCowardOne Αλλά και το να αναστέλλουν τα μαθήματα απλά, δεν είναι λύση ! Χάρη τους κάνουν ! Fear consuming... Rage corrupting... Welcome to the Dark Side... ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 10:14 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 43 από juliette22 Συμφωνώ σε κοινό μέτωπο φοιτητών-καθηγητών και λοιπών συμμετεχόντων στην εκπαιδευτική διαδικασία του πανεπιστημίου. Κι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Όπως επίσης συμφωνώ και με τον GK1992: όσο κι αν δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ανάμεσα μας κυκλοφορούν τραμπούκοι, νομίζω ότι είναι άσκοπο να μην το παραδεχτούμε. Άλλωστε, αν δεν ήταν γνωστές φάτσες, δε θα χρειαζόταν να φοράνε κουκούλες, γιατί δε θα τους ήξερε κανείς. 9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 10:16 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 44 από MakisH juliette22 έγραψε:Άλλωστε, αν δεν ήταν γνωστές φάτσες, δε θα χρειαζόταν να φοράνε κουκούλες, γιατί δε θα τους ήξερε κανείς. Καλά, και όταν πάει κάποιος να ληστέψει μια τράπεζα και δεν τον ξέρει κανείς, την κουκούλα τη φοράει για να μην τον αναγνωρίσουν αν τον πιάσουν (ή αν έχει κάμερες). Δεν ξέρω, το θεωρώ πολύ τραβηγμένο... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 10:20 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 45 από TheCowardOne @ MakisH ποτέ μην λες ποτέ. Μέχρι και πέρσι ήταν και πολύ τραβηγμένο να γίνει στη σχολή μας τέτοιο περιστατικό. Fear consuming... Rage corrupting... Welcome to the Dark Side... ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 10:24 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 46 από TheCowardOne Ασφαλώς το να προτρέχουμε σε 'αναγνώριση' ταυτότητας είναι αφελές ! Μπορεί οι τύποι να φορούσαν και κουκούλες για να στοχοποιήσουν και κάποιους ''κοινούς υπόπτους'' ... Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δούμε το 'μετα' ... Fear consuming... Rage corrupting... Welcome to the Dark Side... ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 10:26 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 47 από madadayo TheCowardOne έγραψε:@ MakisH Nαι, το επόμενο βήμα πιστεύω ότι είναι ότι θα σπάσουν κεφάλια. Δεν είμαι υπέρ της βίας. Απλά κάνω μια πρόβλεψη. Το θέμα είναι... ποια κεφάλια θα σπάσουν ? Και γιατί ? δεν είναι το θέμα ούτε ποιανού, ούτε γιατί! ακόμη και η έννοια του ασύλου που τόσο πιπιλίζουμε τόσο καιρό, ποτέ δεν ήταν για να αποφευχθούν νομικές κυρώσεις! αφορούσε κυρίως σε ηθικά και κοινωνικά ζητήματα με την έννοια της ελευθεροτυπίας, ελευθερογνωμίας!!!! αν και δεν διάβασα αναλυτικά για το περιστατικό, μια ομάδα κουκουλοφόρων να επιτίθεται σε γραφείο καθηγητή μόνο ΠΑΡΑΚΜΗ μπορεί να δηλώνει! συγνώμη, αλλά υπάρχουν κι αλλες διαδικασίες! νοικές, διαλεκτικές ο,τιδήποτε... αλλα η ωμή βία είναι καταδικαστέα! Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 10:43 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 48 από TheCowardOne @ madadayo Αυτή όμως είναι η 'θερμοδυναμική' κατάληξη του πράγματος ! Μπορεί εσύ και εγώ να είμαστε κατά της βίας και να πιστεύουμε ότι υπάρχει πραγματικά διάλογος και νοημοσύνη, αλλά δυστυχώς δεν πιστεύουν και το ίδιο τα άτομα που έκαναν αυτές τις πράξεις ! Το μίσος και ο φόβος οδηγούν άμεσα στη βία, και η βια οδηγεί σε έναν κύκλο βιας... (αλλά αυτά είναι για άλλο ζήτημα) Fear consuming... Rage corrupting... Welcome to the Dark Side... ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 10:51 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 49 από 007 Το θέμα είναι όντως πολύ σοβαρό, και πιστεύω ότι σε συμβολικό επίπεδο θα πρέπει να υπάρξει ανακοίνωση του Φοιτητικού μας Συλλόγου που να καταδικάζει την επίθεση. Όσο γι' αυτό δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει αντίρρηση, άσχετα με το αν ο καθένας μας συμφωνεί ή όχι με τη στάση της κας Διακουλάκη σε διάφορα θέματα. Μια τέτοια επίθεση, η οποία αν αναλογιστεί κανείς την πρόσφατη εκλογή της στο συμβούλιο του ιδρύματος, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και "τρομοκρατική". Αν κάποιοι με την εκλογή των συμβουλίων ένιωσαν ότι θίχτηκε η δημοκρατιάρα μας στο ίδρυμα, σίγουρα διάλεξαν λάθος τρόπο να τη διασφαλίσουν. Όσο για το αν οι κουκουλοφόροι είναι φοιτητές της σχολής μας (ή και οποιασδήποτε άλλης σχολής του ιδρύματος)...είμαι αρκετά σκεπτικός. Η χρήση της κουκούλας από τελείως άσχετους μου φαίνεται υπερβολική, δεδομένου ότι ήταν άνανδρη ταχεία επιχείρηση και εφόσον το ίδρυμα δεν φυλλάσεται ιδιαίτερα, κι επίσης τώρα τελευταία η εν λόγω καθηγήτρια έμοιαζε να έχει αρκετούς εχθρούς. Βέβαια ξέρετε που θα καταλήξει κάθε τέτοια συζήτηση: "Αυτά τα κάνει το κράτος για να καταργήσει το άσυλο, προβοκάτσια, γνωστοί άγνωστοι βαλτοί, να μπαίνουν μέσα οι μπάτσοι, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, μεταμφιεσμένοι μπάτσοι, μπάτσοι μπάτσοι" κλπ. Ακόμη και βαλτοί να ήταν οι συγκεκριμένοι, όσο προάγονται και δεν καταδικάζονται δημόσια, οι βίαιες (έστω και λεκτικά) πρακτικές κατά οποιουδήποτε μέλους της σχολής σαν αυτές των προηγούμενων ημερών εναντίον της ίδιας καθηγήτριας, όλο και θα ξεφυτρώνουν τέτοια περιστατικά. Kuchiki Byakuya ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 11:28 pm
Re: Παρεμπόδιση εκπαιδευτικής διαδικασίας 50 από michalisfloyd Μια λέξη.. ΑΙΣΧΟΣ. . p.s. Από τη σχολή μπορεί και να μην ήταν (χλωμό), ωστόσο σίγουρα ήταν απο το πολυτεχνείο προφανώς, κι αυτό είναι εξίσου ντροπιαστικό σε κάθε επίπεδο. Που φτάσαμε..? ΠαράθεσηΤετ 19 Δεκ 2012, 11:33 pm