«Ζωγραφίστε» το πανεπιστήμιο των ονείρων σας 1 από MakisH Αργά; Ίσως. Έστω και τώρα, θεωρήστε το εξής: Έχετε ένα λευκό καμβά μπροστά σας και θέλετε να «ζωγραφίσετε» το πανεπιστήμιο όπως θα θέλατε να είναι. Αφήστε στην άκρη οτιδήποτε ισχύει μέχρι τώρα, οποιονδήποτε νόμο κτλ. Έστω οτι είστε υπουργός παιδείας και είχατε ως αρμοδιότητα να φτιάξετε τα πανεπιστήμια από την αρχή. Τι θα κάνατε; [offtopic]Το είχα στα υπ' όψιν σαν ιδέα από τη δημιουργία του forum, διαβάζοντας διάφορα επί του νέου νόμου σήμερα το θυμήθηκα. Ξέρω οτι ίσως δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, αλλά ας ακουστούν μερικές ωραίες ιδέες! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 02 Σεπ 2011, 5:16 pm
Re: «Ζωγραφίστε» το πανεπιστήμιο των ονείρων σας 2 από madadayo πόσα money έχω στη διάθεσή μου? πόσο πολύ μου επιτρέπεις να υποπέσω σε ουτοπία? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 02 Σεπ 2011, 7:19 pm
Re: «Ζωγραφίστε» το πανεπιστήμιο των ονείρων σας 3 από MakisH μη σου πω και το... 5% του ΑΕΠ! (πολλά σου έδωσα αλλά τέσπα) ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 02 Σεπ 2011, 7:29 pm