Re: Online γραμματεία και γενικότερη οργάνωση 11 από MakisH Ξεκίνησα μια συζήτηση στο forum των ΗΜΜΥ για το δικό τους σύστημα. Ίσως σας ενδιαφέρει. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 27 Σεπ 2012, 2:59 pm
Re: Online γραμματεία και γενικότερη οργάνωση 12 από madadayo κι έπρεπε να ρωτήσεις του ΗΜΜΥ??? γιατί δε ρωτάς εδώ? το χω δοκιμασμένο το σύστημα κι όπως είδες κανένας δεν ήξερε να πει κάτι παραπάνω (όπως πχ κόστος ή πώς εφαρμόστηκε). εγώ θα σου πω ότι το εν ετει 2006-7 είχε παρόμοιο σύστημα με το δικό μας. τα τελευταία χρόνια αυτοματοποιήθηκε. Σίγουρα μετά τη μεταφορά στα νέα κτήρια, δεν ξέρω αν ίσχυε και πιο πριν. επίσης, υπάρχουν φάκελοι αλφαβητικά όπου έχει τοποθετηθεί το πιστοποιητικο (νομιζω και με βάση την ημερομηνία) και ζητάς από την υπάλληλο να σου δώσει το έγγραφο!!! ναι ναι, πού τέτοια τύχη να ψάχνεις τους φακέλους Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠέμ 27 Σεπ 2012, 3:32 pm
Re: Online γραμματεία και γενικότερη οργάνωση 13 από Illsigvo Βρηκα αυτο: http://www.teiath.gr/seyp/optics/arxeia ... 4e64cd.pdf ΠαράθεσηΠέμ 27 Σεπ 2012, 9:00 pm
Re: Online γραμματεία και γενικότερη οργάνωση 14 από nansy Πάντως αν είσαι πάααααρα πολύ τυχερός μπορεί να της πετύχεις στις καλές τους και στη βγάζουν αμέσως! Μου συνέβη 2 φορές φέτος και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ούτε καν τα στοιχεία δεν συμπληρώνουν. Βάζουν τον κωδικό και βγαίνει αυτόματα απ'οτι παρατήρησα ΠαράθεσηΠαρ 28 Σεπ 2012, 3:58 pm
Re: Online γραμματεία και γενικότερη οργάνωση 15 από Illsigvo αντι να στηριζομαστε στο να ειναι στις καλες τους μπορουμε να προσπαθησουμε να προτεινουμε να υλοποιηθει κατι αντιστοιχο με το συστημα του τει αθηνας? ΠαράθεσηΤρί 14 Μάιος 2013, 11:00 am