Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Συζήτηση Για Αλλαγές Στην Κατάσταση Που Ζούμε.

21
Δεν χρειάζεσαι ρήτορα, ούτε επιχειρηματολόγο. Χρειάζεσαι κάποιον ο οποίος έχει ροπή στο να αντιπαρατίθεται δημόσια, αδιαφορεί παντελώς για τη γνώμη των άλλων, αντί να εκνευρίζεται χαμογελά και συνεχίζει ήρεμα αυτό που έλεγε και δεν μπαίνει στη διαδικασία να προσπαθήσει να απαντήσει με επιχειρήματα σε άσχετες μπουρδολογίες και ρητορίες σχετικά με θέματα που δεν έχουν σχέση με τη σχολή. Όμως, ακόμη κι αν έχεις κάποιον τέτοιο, λείπει κάτι πολύ σημαντικό: η αναγκαία συγκέντρωση ατόμων στο ακροατήριο που είναι εκεί πραγματικά για να ακούσουν και να υποστηρίξουν την πιο λογική άποψη, κι όχι επειδή είναι μέρος της αγγαρείας που χρωστάνε για να παίρνουν συγκεκριμένα ανταλλάγματα ή που το κάνουν με βάση μια συγκεκριμένη ιδεολογική στόχευση.

Έχω να πάω σε συνέλευση πολύ καιρό, αλλά υπάρχει λόγος γι αυτό και νομίζω όσοι έχουν πάει αλλά κυρίως όσοι έχουν την όρεξη να ξαναπηγαίνουν το γνωρίζουν. Έχω μιλήσει και σε συνέλευση, νομίζοντας ότι το είχα...
Kuchiki Byakuya

Re: Συζήτηση Για Αλλαγές Στην Κατάσταση Που Ζούμε.

24
Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να αρχίσουμε και εμείς, που αισθανόμαστε απειλημένοι από την συνέλευση όπως είναι τώρα, να κατεβαίνουμε στις συνελεύσεις. Θα μπαίνουμε μέσα στις ονομαστική ώρα τις συνέλευσης, (12:30, και όχι 2) θα έχουμε πιάσει ένα μέρος του αμφιθεάτρου, θα συμμετέχουμε και θα κατεβάζουμε και εμείς πλαίσιο. Όχι σαν παράταξη, σαν φοιτητές που θέλουν να είναι φοιτητές. Μπορεί στην πρώτη συνέλευση να μην τα καταφέρουμε, αν και σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα, αλλά στην επόμενη το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο όταν φανεί εφικτό αυτό το πράγμα.