[1ο] Επιστημολογία

1
Για όποιον σούπερ ντούπερ τυπά αποφάσισε να πάρει την επιστημολογία του τιτάνα Αντωνόπουλου, ψάχνοντας στο κινητό, βρήκα και τα θέματα που είχε βάλει πέρυσι τον Φλεβάρη :razz:

1. Ποια είναι η αντίρρηση του Χιουμ απέναντι στον αναγκαίο χαρακτήρα
2. Ποιες είναι οι οικογενειακές ομοιότητες στον Γουιτγκενσταιν
3. Σημασιολογία, Σημασιοχρησία, επικοινωνία στον Όστιν.

Είναι να μάθημα, που αν ακόμα το κάνει ο Αντωνόπουλος, έχει πολύ φάση/αξίζει να το παρακολουθείτε! :T:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

Re: Επιστημολογία

2
Ο Αντωνόπουλος είναι αυτός που μας είχε κάνει παρουσίαση για το μάθημα του στο πρώτο εξάμηνο?? Αν είναι πάντως αυτός...θέλω να τονίσω ότι καλό θα ήταν να πάει κάποιος πρώτα στο μάθημα του να τον δει κι αν τελικά του αρέσει ( :razz: ποιός ξέρει τι γούστα έχει ο καθένας άλλωστε...) τότε με το καλό ας το πάρει..Εγώ πάντως ακόμη θυμάμαι τον πονοκέφαλο που με έπιασε καθώς τον άκουγα και προσπαθούσα να τον προσέξω.. :shock: :bleh:

3
Είναι αυτός που μοιάζει στον Γούντι Άλεν και φεύγοντας από το αμφιθέατρο την μέρα των παρουσιάσεων πήγε να τσακιστεί στις σκάλες :mrgreen:

Α επίσης δίνει και μπόνους μονάδων αν του απαντάτε ''σοφά'' στις διαλέξεις :razz:

Μιλάμε ανέβασα συλλεκτικά θέματα! :lol:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

5
με λιγα λογια παιδια ειναι το ειδωλο μου και μονο που πηγε να τσακιστει ο κακομοιρης!!!!! :lol: :bleh: