Re: [7ο] Μηχανική Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης 41 από stevenman Μπορούμε να διαβάσουμε και απο τις σημειώσεις του μαθήματος που έχει ανεβάσει στο σάιτ της σχολής και αν ναι ποιά είναι η ύλη? Ευχαριστώ.
Re: [7ο] Μηχανική Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης 44 από stevenman Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τη λογική της τοπικής έρευνας και πως εξάγεται ο πίνακας των αποτελεσμάτων της?
Re: [7ο] Μηχανική Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης 45 από johnyd Παιδιά έχουμε δηλώσει θέματα; Υπάρχουν κάπου;
Re: [7ο] Μηχανική Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης 46 από Chem26 Γεια σε όλους και καλές γιορτές. Έχω πάρει ένα πρόβλημαόπου ζητείται η χρήση της μεθόδου αποκάλυψης χώρων. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί τοπική έρευνα; Αν όχι, τί σημαίνει και πώς μπορώ να το προσεγγίσω; Υπάρχει κάπου στις σημειώσεις; Ευχαριστώ
Re: [7ο] Μηχανική Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης 47 από ojunm Γενικά τα θέματα που δίνει μπορεί να μην λύνονται με τις μεθόδους που έχει στις σημειώσεις... Καλό είναι να συνενοηθείς με τον διδάσκοντα (αν τα καταφέρεις) . Καλό κουράγιο.
Re: [7ο] Μηχανική Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης 48 από Chem26 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κατάλαβα. Για την πρόοδο τώρα από πού λέτε να διαβάσω; Ευχαριστώ ξανά
Re: [7ο] Μηχανική Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης 49 από ojunm Από τις σημειώσεις που έχει στην ιστοσελίδα του μαθήματος .( νομίζω δεν έχεις και επιλογή...)
Re: [7ο] Μηχανική Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης 50 από johnyd Το να δώσεις την πρόοδο και παραδώσεις και το θέμα είναι απαλλακτικά από την τελική εξέταση;