Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 41 από katgeo Καλησπέρα!!! Να ρωτήσω σχετικά με την παρουσίαση γνωρίζετε μέρα και ώρα? Είχα πάει στ γραφείο της και βρήκα έναν διδακτωρικό της και μου είπε ότι τη προηγούμενη παρασκευή δεν ήταν κανείς και ότι θα γίνουν οι παρουσιάσεις αυτή τη παρασκευή και η σειρά που θα έχουμε θα έιναι αυτή με την οποία στείλαμε τα mails με τις εργασίες μας. Απλα θέλω μία πειβεβαίωση γιατί δύο φορές που έχω πάει στη Κουή δεν την έχω πετύχει στ γραφείο της :/
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 42 από Salas Λοιπόν, εγώ παρουσίασα κρυστάλλους την Παρασκευή που μας πέρασε 7/06 στην αίθουσα 24 νομίζω. Ήταν αρκετές ομάδες και αρκετοί που δεν ήρθαν. Νομίζω ότι και την Παρασκευή που μας έρχεται θα γίνει παρουσίαση (όσοι είναι στην 2η λίστα, με σειρά αποστολής εργασιών). Αν θα δώσει και άλλη μέρα για παρουσιάσεις λογικά πρέπει να ρωτήσεις την ίδια, γιατί τα είχε ψιλο-πάρει, επειδή εμφανίζονται πολλοί και ο καθένας έχει και διαφορετική μέρα που τον βολεύει !
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 43 από Xgal Ξέρει κανείς να μου πεί ποσο αυστηρή είναι στις παρουσιάσεις? Επίσης, ρωτάει πολλά?
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 44 από maria ειναι οπως τη πιασεις... την παρασκευη που εξεταστηκαν οι μισοι τους πρωτους και τους τελευταιους δεν τους εξετασε καθολου και οσους εξετασε τους εξετασε επειδη βρηκε κατι στην παρουσιαση που δεν της αρεσε!!
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 45 από piou Ο τρόπος της παράδοσης του μαθήματος και της εξέτασης πώς είναι; Γενικά η περιγραφή του μαθήματος ανταποκρίνεται σε αυτό που διδάσκεται τελικά;(δεν συμβαίνει πάντα με όλα τα επιλογής )
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 46 από erebusruler γνωριζει καποιος , αν γραψω μονο στην τελικη εξεταση αντιστοιχει στο 100% του βαθμου του μαθηματος, ή ειναι υποχρεωτικη η εργασια, και ο βαθμος τελικης εξετασης πιανει το 50% του βαθμου του μαθηματος ? Απλώνω τα όνειρά μου κάτω από τα πόδια σου Βάδιζε απαλά γιατί βαδίζεις πάνω στα όνειρά μου
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 47 από Μι Ζήτα Η εργασία δεν είναι υποχρεωτική, δηλαδή μπορείς να γράψεις μόνο τη γραπτή εξέταση και θα μετρήσει στο 100% του βαθμού. Why is a raven like a writing desk?
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 48 από fadis Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιο καλό παιδάκι στο forum για να μου δανείσει το βιβλίο του για το μάθημα Υγροί Κρύσταλλοι - Εφαρμογή στις νέες τεχνολογίες της Κας Κουή ?? Θα μου το δανείσει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου (Ημερομηνία Εξέτασης) κ μετά θα του το επιστρέψω !! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 49 από fadis Υπαρχει καποιος που να εξεταστηκε γραπτως στο μαθημα ??? Παλια θεματα υπαρχουν ??? Ποια ειναι σος θεματα ???
Re: [6ο] Υγροί κρύσταλλοι 50 από stevenman Καλησπέρα. Επειδή δεν έχω το βιβλίο υπάρχει άλλος τρόπος για να διαβάσω? Ευχαριστώ.