Re: Υγροί κρύσταλλοι

21
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο sos???ή κάτι που να έδωσε μεγάλη σημασία στο μάθημα??

Παρακαλούμε προσοχή στα greeklish! Διαβάστε τους όρους χρήσης που αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας. :)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Τρί 28 Ιουν 2011, 9:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Αλλαγή greeklish σε ελληνικά και προσθήκη alert

22
λοιπόν, δε μπορώ να σας πω ποια είναι ακριβώς η ύλη για τις εξετάσεις γιατί δε ξέρω..οπότε στείλτε ενα mail στην Κα Κουή!!όσο για τα sos που λες, είχαμε αναφερθεί γενικά στο τι είναι υγρός κρύσταλλος,στα είδη των υγρών κρυστάλλων(θερμοτροπικους, λυοτροπικους), μιλήσαμε αρκετά για τους χοληστερινικούς, και για εφαρμογές π.χ. στην ιατρική και τέτοια..

23
όσοι παραδώσουμε εργασία δεν θα εξεταστούμε???? είναι στάνταρ αυτό?
Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh I believe in yesterday

26
Ναι αλλά πάνω στην εργασία πιο πολύ!
Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it.

27
Απλά να είστε σχετικά προετοιμασμένοι... Γιατί κάνει και ερωτήσεις γενικής φύσης. Τα πολύ βασικά ρε παιδί μου απλά ειδικά τα πρώτα με τις κατηγορίες των ΥΚ να τα ξέρετε και τιποτα για τις μεσοφάσεις πως είναι η σειρά που τα χει όλα σε ένα πίνακα από στερεό εώς υγρό. Γιατί σε μερικούς ρώτησε και τέτοια.
Είναι καλή όμως δεν νομίζω να έχετε κάποιο πρόβλημα ;)

28
Δηαλαδή να μην ασχοληθούμε με οπτικές/ηλεκτρικές/μαγνητικές ιδιότητες , θεωρίες σμηνών κλπ?
Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it.

29
Primo έγραψε:Δηαλαδή να μην ασχοληθούμε με οπτικές/ηλεκτρικές/μαγνητικές ιδιότητες , θεωρίες σμηνών κλπ?
Καλό θα ήταν να τους ρίξετε μια ματιά, γιατί στις παρουσιάσεις ρώταγε πολύ γενικά πράγματα. Λογικά στη γραπτή εξέταση θα ζητάει περισσότερα...

Πάντως τη θεωρία των σμηνών τη θυμάμαι που μας την είχε αναφέρει στο μάθημα :)
"I went numb when I learned to see..."

30
Ξέρει κανείς αν χρειάζεται να φέρουμα λάπτοπ για την παρουσίαση?