Re: Υγροί κρύσταλλοι

11
Μπορεί κάποιος να πει τι θα έχουμε απο το βιβλίο για την προφορική εξέταση την παρασκευή??? :D :D
~once you've grown up, you can never come back..~

12
λοιπόν αύριο θα γίνει η παρουσίαση των εργασιών στο μάθημα..η παρουσίαση θα γίνει 11:45 την ώρα δηλαδή που αρχίζει το μάθημα στην αίθουσα 23(νομίζω) όπου και κάνουμε το μάθημα κάθε φορά...όσο για τισ ερωτήσεισ που θα κάνει η Κα.Κουή θα είναι επάνω στουσ υγρούσ κρυστάλλους σε όσα εχουμε πεί μέσα στο μάθημα όλο το εξάμηνο..:είδη υγρών κρυστάλλων ιδιότητες, κτλ..νομίζω απο το βιβλίο μέχρι κεφάλαιο 6..(οσα βέβαια είπαμε στο μάθημα)
αυτά..αν κάνω κάπου λάθος δεκτές διορθώσεις...

13
Η Κ.Κουή είπε να κανονίσουμε μεταξύ μας όσοι θέλουμε να παρουσιάσουμε εργασία δηλσδή όσοι έχουμε μείνει) πότε θέλουμε και να της στείλουμε email με την ημερομηνία που συμφωνήσαμε.
Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh I believe in yesterday

15
όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε. προσωπικά προτείνω μία μέρα πριν την εξέταση. δηλαδή στις 29 Ιουνίου από τις 11 και μετά
Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh I believe in yesterday

16
Επειδή εμείς εχουμε τελειώσει την εργασία και θέλουμε να ξεμπερδέυουμε, λέμε να πάμε την Τρίτη, και της στείλαμε και μέιλ..προσωπικά δεν θέλω να το αφήσω για αργότερα για να ασχολθώ και με τα υπόλοιπα μαθήματα άνετα...
Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it.

17
Ρε παιδιά, κανονικά η Κουή δε θα πρέπει να αναρτήσει τις βαθμολογίες των παιδιών που πέρασαν με τις εργασίες πριν από την προγραμματισμένη εξέταση του μαθήματος, ώστε όποιος θέλει να μπορέσει να το δώσει και γραπτά για βελτίωση (λέμε τώρα)???
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

18
Μπα. Οι βελτιωσεις νομιζω τυπικα δινονται τον Σεπτεμβρη. Ουσιαστικα με την εργασια σου εχεις εξεταστει οπως θα εξεταζοσουν γραπτα. Απο προσωπικη εμπειρια, οσες φορες εχω κανει απαλλακτικη εργασια στα επιλογης, οι βαθμοι βγαινουν οταν δωσουν και οι υπολοιποι γραπτα, δηλαδη η βαθμολογια βγαινει συνολικα για ολους. Οποτε πρεπει να περιμενουμε.
In my glass coffin.
I'm waiting.

19
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η ύλη στους κρυστάλλους??? διάβασα κάτι πιο πάνω που έλεγε ότι έχουμε μέχρι και το 6ο κεφάλαιο... ισχύει? ή αναφερόταν μόνο για την εξέταση των εργασιών?

20
Η ύλη για την εξέταση των εργασιών ήταν ουσιαστικά και η ύλη που θα χρειαστούν όσοι δώσουν το μάθημα στις εξετάσεις, οπότε λογικά έχουμε μέχρι το 6ο κεφάλαιο. Ας μας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που πάταγε στο μάθημα παραπάνω απο εμένα :razz:
"I went numb when I learned to see..."