Re: Σχεδιασμός Πειραμάτων

3
Δε νομίζω οτι αρκεί και αυτό...
Μια καλή μελέτη του βιβλίου επιβάλλεται νομίζω αν θες να γράψεις καλά. Πέρσι το πρώτο θέμα ήταν θεωρητικό (να διακρίνεις ή να ορίσεις κάποιες έννοιες) αν θυμάμαι καλά. Το δεύτερο δεν θυμάμαι, το τρίτο ήταν ANOVA. Διάβασε πολύ καλά ANOVA, είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο (αν και ίσως να μην το έχετε κάνει ακόμα). Πολύ σημαντική επίσης είναι και η corellation analysis.

Re: Σχεδιασμός Πειραμάτων (2010-11)

4
ναι βρε Μάκη!!εννοείτε..απλά τα φυλλάδια είναι πολύ χρήσιμα και βοηθούν πολύ στην κατανόηση του βιβλίου..το είπα επειδή αναφέρθηκαν τα παλιά θέματα ;)

[3o] Σχεδιασμός πειραμάτων (2012-13)

7
Καλησπέρα παιδιά. Στο βιβλίο του κ.Μασαβέτα δεν μπορώ να εντοπίσω κάποια θέματα που έχουμε αναπτύξει στην τάξη όπως η correlation analysis (αναλυση συσχετισης) , regression analysis ( ανάλυση παλινδρόμησης) που έχουμε κάνει εκτενώς στα φυλλάδια. Επίσης θέματα που αναπτύσει στο βιβλίο του δεν τα έχουμε κάνει στα φυλλάδια.. Έχεις κανεις παρατηρήσει το ίδιο ή μηπως κάπιος παλιός ξέρει τι πρέπει να γνωρίζουμε για την εξέταση?

Re: Σχεδιασμός πειραμάτων (2012-2013)

8
Έτσι όπως τα λες είναι, απλά νομίζω δώσε περισσότερο βάση στα εντός τάξης. Διάβασε τα όλα καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τον μασαβέτα. Σίγουρα θα βάλει ANOVA, και correlation-regression. Εμάς είχε και ένα θέμα θεωρία.
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

Re: Σχεδιασμός πειραμάτων (2012-2013)

9
Όντως...Το θέμα με ANOVA ήθελε αρκετές πράξεις. Η θεωρία ήταν από διάφορα μέρη του βιβλίου του και από τα φυλλάδια, όποτε το καλύτερο είναι να έχεις μια εποπτική γνώση και των δύο. Και έλεγχος υποθέσεων πολύ σημαντικός.