Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 3/11 1 από KiritoShu Κάτι πήρε το αυτί μου για γενική συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη.. Αληθεύει? Αν ναι, ξέρουμε τη θεματολογία ? Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 28 Οκτ 2015, 5:59 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 4/11 2 από ggianniko Αληθεύει. Η πιθανότερη θεματολογία πέρα από τα πεπραγμένα της νέας κυβέρνησης και του υπουργού παιδείας Ν.Φίλη είναι η έξοδος από το ΝΑΤΟ. ΠαράθεσηΤετ 28 Οκτ 2015, 6:06 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 4/11 3 από KiritoShu ggianniko έγραψε:είναι η έξοδος από το ΝΑΤΟ. Ι hope you're trolling .... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 28 Οκτ 2015, 6:10 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 4/11 4 από ggianniko Είναι στα μακροχρόνια σχέδια αλλά νομίζω ότι θα υπάρχει στην ατζέντα ΠαράθεσηΤετ 28 Οκτ 2015, 6:41 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 4/11 5 από KiritoShu Δίορθωση!!! Τελικά από ό,τι πήραν τα αυτιά μου (πηγή ο mpampis o sougias) η συνέλευση θα γίνει την Τρίτη!!!! Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 29 Οκτ 2015, 4:27 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 4/11 6 από panosgks Μαγκες την Tριτη ειναι 3/11 ΠαράθεσηΠέμ 29 Οκτ 2015, 7:29 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 4/11 7 από KiritoShu panosgks έγραψε:Μαγκες την Tριτη ειναι 3/11 Σχώρα με. Διορθωσα τη μέρα και ξέχασα την ημερομηνία.. Αλήθεια, μιας και οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία, μαθεύτηκε και η θεματολογόγια? (plz don't answer "να έρθεις στη συνέλευση να μάμθεις", θα περάσω μια βόλτα, απλά να ξέρουμε και τι γίνεται) Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 29 Οκτ 2015, 9:31 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 3/11 8 από Papajim202 Να ερθεις στη συνελευση να μαθεις “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” ΠαράθεσηΠέμ 29 Οκτ 2015, 9:50 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 3/11 9 από KiritoShu Papajim202 έγραψε:Να ερθεις στη συνελευση να μαθεις ένα hint??? κάτι? πριν πάω να δω ταινία, έχω διαβάσει την περίληψη και έχω δει ποιοι παίζουν... Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΠέμ 29 Οκτ 2015, 10:48 pm
Re: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τρίτη 3/11 10 από lalalalalala Θεατής θα έρθεις δηλαδή; ΠαράθεσηΠαρ 30 Οκτ 2015, 12:59 pm