Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 51 από AnastasiaN Δε θα το πάω σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείς να έρχεσαι πάντως, και άλλοι πρωτοετείς έρχονται. Κατα τ'άλλα και πάλι έλα να σχηματίσεις μόνος σου άποψη για το ποιοι την κλείνουν, ποιοι την ανοίγουν κλπ. Οπλίσου με υπομονή και θέληση Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 3:32 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 52 από panos108 @TheodoreC Δεν είχες μάθημα την Τρίτη? People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 3:42 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 53 από TheodoreC Είχα, απλώς δεν έτυχε να μάθω κάτι για τη συνέλευση. ~T.C. ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 3:52 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 54 από kukowski Λοιπόν την Δευτέρα που είδες εσύ την λίστα με τις υπογραφές σημαίνει ο,τι ενημερώθηκες για το τι έπαιζε. Διότι και εμένα την Δευτέρα πρωί έπεσε η λίστα στα χέρια μου ( ενώ οι υπογραφές είχαν ξεπεράσει κατά ''πολύ'' τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών) και μου είπαν ότι επρόκειτο για συνέλευση την Τρίτη (άρα εγώ εκεί έμαθα για αυτό). Οπότε με παπάτζες του τύπου δεν ήξερα που γινόταν και πότε, δε μας πείθεις. Από κει και πέρα το ''είδα πολλές υπογραφές φοιτητών από μεγάλα έτη και αυτό δικαιολογείται από το γεγονός ότι τους αρέσει να παραμένει η σχολή κλειστή ώστε να μην δίνουν'' είναι τραγελαφικό και ηλίθιο. Εάν κάποιος γουστάρει να παρατείνει την χρονική διάρκεια των σπουδών του πολύ απλά δεν πατά στις εξετάσεις ή πάει αδιάβαστος. Γιατί να χρειαστεί κλειστή σχολή? ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 3:57 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 55 από nansy Εάν κάποιος γουστάρει να παρατείνει την χρονική διάρκεια των σπουδών του πολύ απλά δεν πατά στις εξετάσεις ή πάει αδιάβαστος. Γιατί να χρειαστεί κλειστή σχολή?] Γιατί με κλειστή σχολή πιστεύει ότι έχει μια πιθανότητα να χαθεί η τωρινή εξεταστική -όπως και έγινε- και να δώσει κάποια στιγμή που θα χει όρεξη. Και όχι δεν είναι καθόλου παράλογο ή γελοίο. Ξέρω πολύ κόσμο που ψηφίζει κατάληψη/δεν κάνει τπτ για να ανοίξει η σχολή γιατί πολύ απλά ΒΟΛΕΥΕΙ αυτή η κατάσταση, βαριόμαστε να δώσουμε, τα φορτώνουμε όλα στον κόκκορα. Και ο κοσμήτορας τόσο καιρό δε μας ρίχνει ένα γερό "χαστούκι" όπως θα πρεπε να μας βάλει στη θέση μας και να πει παιδιά έτσι έχουν τα πράγματα, δεν γίνονται έτσι όπως τα θέλετε, κάνει ότι μπορεί ο άνθρωπος να διασφαλίσει ότι αυτοί που καίγονται πραγματικά και διαβάζουν 3 μήνες τώρα θα δώσουν. Μόνο αυτούς λυπάμαι. Οι υπόλοιποι απλά ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ τώρα, ελπίζουν σε μια διπλή (2,5 εβδομάδων????!!) και το πιστεύω 100% αυτό. Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotinit17 την Τετ 27 Νοέμ 2013, 4:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. Λόγος: Διόρθωση bbcode ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 4:10 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 56 από TheodoreC kukowski έγραψε:Λοιπόν την Δευτέρα που είδες εσύ την λίστα με τις υπογραφές σημαίνει ο,τι ενημερώθηκες για το τι έπαιζε. Διότι και εμένα την Δευτέρα πρωί έπεσε η λίστα στα χέρια μου ( ενώ οι υπογραφές είχαν ξεπεράσει κατά ''πολύ'' τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών) και μου είπαν ότι επρόκειτο για συνέλευση την Τρίτη (άρα εγώ εκεί έμαθα για αυτό). Οπότε με παπάτζες του τύπου δεν ήξερα που γινόταν και πότε, δε μας πείθεις. Από κει και πέρα το ''είδα πολλές υπογραφές φοιτητών από μεγάλα έτη και αυτό δικαιολογείται από το γεγονός ότι τους αρέσει να παραμένει η σχολή κλειστή ώστε να μην δίνουν'' είναι τραγελαφικό και ηλίθιο. Εάν κάποιος γουστάρει να παρατείνει την χρονική διάρκεια των σπουδών του πολύ απλά δεν πατά στις εξετάσεις ή πάει αδιάβαστος. Γιατί να χρειαστεί κλειστή σχολή? Πραγματικά, είναι το iq σου τόσο χαμηλό, ώστε να μην καταλαβαίνεις αυτό που λέω, ή απλώς προσπαθείς να μας σπάσεις τα νεύρα; Τραγελαφικές και ηλίθιες είναι όλες οι μπούρδες που μας αραδιάζεις εδώ πέρα. Καταλαβαίνεις ότι φαινομενικά "αγωνιζόμενοι", οι αιώνιοι φοιτητές, απλώς κερδίζουν χρόνο για τον εαυτό τους και προσπαθούν να δικαιολογήσουν την τεμπελιά τους, ή να σου το ζωγραφίσω κι' όλας; Το να επιδιώκεις να μειώσεις τον συνομιλητή - συνάδελφό σου, δε σε κάνει να φαίνεσαι καθόλου έξυπνος, εάν αυτό νομίζεις. ~T.C. ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 4:25 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 57 από KiritoShu Καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές. Δεν είμαστε γήπεδο όμως!! Θα παρακαλούσα να πέσουν άμεσα οι τόνοι!!! Ευχαριστω!!!!! Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το. Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το. Άλλωστε η ζωή συνεχίζει. Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 4:28 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 58 από maria93 @TheodoreC Μάλλον μας εμπαίζεις και όχι και με μεγάλη τέχνη για να πω την αλήθεια. α. Είχες μάθει για τη συνέλευση και θα σου πω γιατί. 1.Αφού είσαι σε τόση αγωνία για την εξέλιξη των σπουδών και του εξαμήνου(όπως όλοι μας και δικαιολογημένα) θα είχες σίγουρα νευριάσει (τουλάχιστον) για το γεγονός ότι μαζεύονταν υπογραφές για νέα συνέλευση, στην οποία το μέχρι πρότινος θα ανατρεπόταν ίσως. 2.Στο γκρουπάκι στο φβ δεν υπήρχε άλλο θέμα συζήτησης, πρωί-βράδυ για τη συνέλευση μιλούσαν όλοι. 3.Εγώ η ίδια πόσταρα ερώτησή μου στο φόρουμ για το αν υπάρχουν νέα περί της συνέλευσης(που,πότε κλπ) την Κυριακή που μας πέρασε και οι απαντήσεις ήταν πάρα πολλές 4.Βγήκε σχετικό τόπικ στο φόρουμ με την ημερομηνία και την ώρα της συνέλευσης 5.Είπες πως είχες στη διάθεσή σου τις υπογραφές.(Η λογική ερώτηση που κάνει ο οποιοσδήποτε είναι: Πότε λοιπόν είναι η συνέλευση; καπάκι όμως με τις υπογραφές στο χέρι γίνεται και η ερώτηση. Προσπάθησε να πείσεις τον οποιοδήποτε για το αντίθετο και έλα μετά να μου πεις αν σε πίστεψε) 6.Ότι ήσουν την ίδια ημέρα στη σχολή(Τρίτη) και δεν έτυχε ένας άνθρωπος να σου πει το παραμικρό για τη συνέλευση..... β. Είναι δικαίωμά σου να πράττεις κατά βούληση, και δεν έχει δικαίωμα κανένας ,όποιος και αν είναι ,να σου πει το παραμικρό γι αυτό. Αν θες πηγαίνεις και αν όχι δε πας. Γούστο σου και σεβαστό. Δεν είναι μομφή αυτό καθώς ούτε και η υποφαινόμενη έχει παρευρεθεί σε πολλές συνελεύσεις, οπότε δεν κρίνω. Αλλά, όντας "τυπικά" πρωτοετής και ουσιαστικά άμαθος σε πολλά τεκταινόμενα και ίσως παραπληροφορημένος από στερεότυπα(και οι δύο πλευρές έχουν τα αντίστοιχα που εκτοξεύουν προς την άλλη), καλό θα ήταν να είσαι πιο μετριοπαθής στις εκφράσεις και το ταπεραμέντο σου(στο φόρουμ) καθώς οι έντονου τύπου λογομαχίες δεν είναι ευχάριστες και στους "θεατές" ακόμα. Και για να επιστρέψω στο α. , είναι καλό να κατακρίνεται η τεμπελιά και η αδιαφορία του καναπέ, οι αιώνιοι φοιτητές κλπ καθώς δεν πάμε έτσι μπροστά, αλλά αυτό το δικαίωμα δίνεται σε αυτούς που είναι όρθιοι και αγωνιστικοί για τα θέλω τους, όχι σε αυτούς που είναι επίσης καθιστοί. Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 5:22 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 59 από kukowski @nansy τα στοιχεία σου είναι αδιάσειστα και δε χωρούν καμίας αμφισβήτησης. Πόσο μάλλον αν έχεις καταλάβει και την ψυχοσύνθεση των ''αιώνιων φοιτητών'' με αποτέλεσμα να μπορείς να μιλάς με μεγάλη σιγουριά για τα περί ορέξεων και βαρεμάρας. Η ουσία για την οποία όμως μιλάμε εδώ πέρα έχει ως εξής: λέει κάποιος ότι ανάμεσα στις 170 υπογραφές που μαζεύτηκαν για να γίνει συνέλευση είδε πολλές από 8ο-9ο έτος. Αν αυτός ο κάποιος ήταν κιόλας στη συνέλευση θα παρατηρούσε ότι αυτοί του 8ου-9ου ήταν πάρα πολλοί λίγοι και άρα οι 150 υπογραφές που μαζεύτηκαν για να γίνει κατάληψη δεν κρίθηκαν από τις ψήφους των ''αιώνιων'' φοιτητών που λέτε ότι σας κρατάνε εγκλωβισμένους και άρα στην τελική το πρόβλημά σας είναι αλλού. ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 5:26 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 60 από nansy Όχι δε μιλάω για τους επί πτυχίω. Θα μουν χαζή αν νόμιζα ότι αυτοί συγκεκριμένα βαριούνται να δώσουν. Άλλωστε δεν έχω και πολλούς γνωστούς στο πτυχίο και δεν έχω άποψη. Αλλά δεν μπορεί να μην έχετε ψιλιαστεί κι εσείς ότι μια μερίδα φοιτητών ψηφίζει κατάληψη γι'αυτό το λόγο. Ξέρετε τη δυναμική σας και σίγουρα στη φάση αυτή δεν είστε 184 εαακίτες ( ως εαακίτες θεωρώ άτομα που ασπάζονται την ιδεολογία και τον τρόπο δράσης και ζωής του συγκεκριμένου σχήματος). Και δεν κατηγορώ εσάς. Σίγουρα εσείς ότι κάνετε το κάνετε γιατί πιστεύετε σε κάτι είτε σωστό είτε λάθος. Αλλά θα πρέπει να σας ενοχλεί λίγο το γεγονός ότι καλύπτετε με τον μανδύα σας τέτοιες λογικές. Ελπίζω λοιπόν τη Δευτέρα, που δε θα παίζει πια θέμα εξεταστικής να δούμε το πραγματικό πρόσωπο του φοιτητικού συλλόγου. ΠαράθεσηΤετ 27 Νοέμ 2013, 5:46 pm