Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

33
Ένα λέω...αλίμονο αν χρειαστεί κι άλλη εκλογική αναμέτρηση λόγω μικρής διαφοράς ψήφων και χάσουμε και την μεθεπόμενη Δευτέρα, εκτός αυτής που περιμένουμε.(απλώς κάνω ένα σενάριο) :giveup:
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

38
Εγω τουλαχιστον απο οσο ξερω απο τους πιο πολλους πρωτοετεις οι περισσοτεροι δεν θα πανε για μαθημα την αλλη Δευτερα και καλα θα κανουν εφοσον υπαρχει αποφαση ΦΣ. Απο κει και περα αν γινει κανονικα μαθημα οσοι απο μας λειπουν στην επαρχια γιατι θελουμε να ψηφισουμε (πραγμα που δεν εχουν το δικαιωμα ουτε η κοσμητεια αλλα και ουτε οι συμφοιτητες μας να μας στερησουν) θα απαιτησουμε να γινει αναπληρωση-επαναληψη των ωρων που χασαμε. Επισης οσον αφορα το οτι ειμασταν η μονη? σχολη που δεν εκανε μαθημα να θυμησω οτι πρεπει να ειμασταν και οι μονη σχολη που ανοιξε Πεμπτη του Πασχα και οχι τη Δευτερα μετα του Θωμα.
“Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.”

39
Παντως, μιας και εγινε ο,τι εγινε αυτες τις μερες θα ηθελα να μαθω κατι. οι αποφασεις του ΦΣ τι ισχυ εχουν οσον αφορα στη λειτουργια της σχολης? η κοσμητεια εαν ηθελε να παει κοντρα θα μπορουσε να μην λαβει καθολου υποψη την αποφαση ή υπαρχουν "κυρωσεις" ας πουμε?

40
Εγώ πάλι έχω μια άλλη απορία....το όλο θέμα γενικότερα αντιμετωπίζεται σαν να πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα. Σε παλαιότερες εκλογικές περιόδους ποια ήταν εν γένει η διαχείριση του θέματος ας πούμε;
Θα περίμενα να λεχθεί κάτι από κάποιον παλαιότερο αλλά δεν. Τι είχε γίνει τότε δηλαδή;
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone