Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 21 από MakisH Εγώ καταλαβαίνω τα εξής: 1. "Το μάθαμε από την κα Κατσιώτη" = η πληροφορία ζητήθηκε και μεταφέρθηκε χθες 9:45-11:30, κατά τη διάρκεια του σχετικού μαθήματος επιλογής 2ου εξ. Φαντάζομαι ότι θα πήραν τηλ. και η απάντηση θα ήταν "δεν ξέρω κάτι για απόφαση ΓΣ, άρα κάνουμε". 2. "Μας το είπε ο κ. Μπουντουβής" = η πληροφορία βγήκε απευθείας από τον ίδιο κατά τις 11:45-14:30, κατά τη διάρκεια του σχετικού μαθήματος 6ου εξ. Πιθανώς αφού ο άνθρωπος ρώτησε και έμαθε για τη ΓΣ. Ένα mail θα έλυνε κάθε απορία, όπως επίσης και το αν η απόφαση είναι "κλειστά λόγω κατάλειψης", αλλά έχει ενδιαφέρον το μυστήριο που προσπαθούμε να ξεδιαλύνουμε. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΣάβ 17 Μάιος 2014, 12:33 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 22 από maria93 MakisH έγραψε:αν η απόφαση είναι "κλειστά λόγω κατάλειψης" Εγώ ξέρω ότι πέραν των μαθημάτων, οι λοιπές εργασίες και δραστηριότητες των μελών της κοινότητας δεν σχετίζονται και θα διεξαχθούν κανονικά (από ότι έχω ακούσει αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά). Δεν υπάρχει κατάληψη της σχολής τότε Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΣάβ 17 Μάιος 2014, 12:57 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 23 από jimgiam Το προβλημα θα λυνονταν αν καποιος εβγαζε αξιοπιστα την αποφαση της ΓΣ ΦΣ πχ μια φωτογραφια της οπως συνηθως γινεται Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimgiam την Σάβ 17 Μάιος 2014, 1:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά. ΠαράθεσηΣάβ 17 Μάιος 2014, 1:00 pm
Re: Απ: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 24 από jimgiam jimgiam έγραψε:Το προβλημα θα λυνονταν αν καποιος εβγαζε αξιοπιστα, την αποφαση της ΓΣ ΦΣ πχ μια φωτογραφια της οπως συνηθως γινεται ΠαράθεσηΣάβ 17 Μάιος 2014, 1:01 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 25 από Papajim202 Παραθετω την τελευταια σελιδα με τις αποφασεις της ΓΣ. Επισης ισχυει αυτο που ειπε η Μαρια τα ερευνητικα προγραμματα και οι λοιπες εργασιες της σχολης εκτος μαθηματων θα γινουν κανονικα “Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.” Συνημμένα ΠαράθεσηΣάβ 17 Μάιος 2014, 1:46 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 26 από homer90 Η απόφαση είναι για κλειστή σχολή. Όχι κατάληψη, τα πράγματα αύριο είναι όπως τα λέτε. Ο Μπουντουβης το έμαθε λίγο αφού έγινε η συνέλευση, δεν τρελάθηκε απ τη χαρά του αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την απόφαση. Άρα: Δεν έχουμε μάθημα αυτή και την αλλη Δευτέρα. Υγ: Σορρυ που δεν έχω ανεβάσει το πλαίσιο σφραγισμένο, θα γίνει σύντομα. ΠαράθεσηΚυρ 18 Μάιος 2014, 6:30 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 27 από MakisH Μην αγχώνεσαι για το σφραγισμένο, νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα εγκυρότητας του πλαισίου-απόφασης, αλοίμονο. Πρόταση πάντως γιατί το μπέρδεμα περί "κλειστής σχολής" και "κατάληψης" (που θεωρητικά σημαίνει το ίδιο πράγμα) το θυμάμαι για πολλά χρόνια: καλό θα ήταν το "κλειστή σχολή" να αντικατασταθεί ως όρος από το "χωρίς μαθήματα" ή "χωρίς ακαδημαϊκές διαδικασίες" στο μέλλον. Η διαφορά δεν είναι μόνο για τους καθηγητές, αν θα μπορούν να μπουν στα γραφεία τους. Είναι και για τους φοιτητές και για τους υποψήφιους διδάκτορες αν θα μπορούν να μπουν στη σχολή γιατί πρέπει/θέλουν να κάνουν πειράματα, να συναντηθούν με τους επιβλέποντες καθηγητές τους κτλ. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η πρόθεση του να εμποδιστεί η είσοδος σε κανέναν, δηλαδή η σχολή θα είναι (ως κτήριο) ανοιχτή, θα ήταν αρκετά καλό να μην χρησιμοποιείται ο όρος "κλειστή σχολή". Υποθέτω κάποια στιγμή πρωτοχρησιμοποιήθηκε και για ιστορικούς λόγους τελικά παρέμεινε, όπως και άλλοι όχι τόσο εύστοχοι όροι που όλοι μας καμιά φορά χρησιμοποιούμε. Πάντα φιλικά. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 18 Μάιος 2014, 6:41 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 28 από TheodoreC Σας έχω νέα! Τη Δευτέρα τελικά, η σχολή ήταν ανοιχτή (σε αντίθεση με ό,τι υποστηρίζατε όλοι ), απλώς οι καθηγητές (τουλάχιστον όσον αφορά στα μαθήματα του δικού μου εξαμήνου) δεν έκαναν κανονική παράδοση, καθώς δεν ήταν παρόντες παρά 9-10 φοιτητές. (Για να είμαστε και ειλικρινείς, αυτό είναι πολύ λογικό, αφού τον τελευταίο λόγο για το αν θα γίνουν μαθήματα τον έχει η Κοσμητεία της Σχολής και όχι ο Φοιτητικός Σύλλογος, από την στιγμή που δεν αποφασίστηκε κατάληψη). Διορθώστε με, αν κάνω λάθος. ~T.C. ΠαράθεσηΤρί 20 Μάιος 2014, 7:25 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 29 από panos108 Καλά όντως τώρα? Υποτίθεται πρέπει να είναι σεβαστή η απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, αλλιώς και γίνεται μπέρδεμα (βλέπε τώρα) και είναι σαν τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.. People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding ΠαράθεσηΤρί 20 Μάιος 2014, 7:40 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 30 από maria93 @TheodorC: Γιατί να σε διορθώσουμε; Απώτερος σκοπός μας ήταν να ξεδιαλύνουμε μια κατάσταση, όχι να πούμε πως είχαμε δίκιο. @panos108: Σχετικά με το θέμα της Δευτέρας, έγινε σήμερα ο κακός χαμός έξω από το γραφείο του κ.Μπουντουβή. Δεν προλάβαινες να μετρήσεις τους πρωτοετείς και δευτεροετείς που συνέρρεαν. Τώρα τι ελέχθη και τα λοιπά δεν ξέρω. Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it. -William Shenstone ΠαράθεσηΤρί 20 Μάιος 2014, 7:45 pm