[8ο] Ρύθμιση διεργασιών (2010-11)

1
Από ό,τι ενημερώθηκα έχει ξεκινήσει η δήλωση ονομάτων για τη συμμετοχή στο προαιρετικό εργαστήριο ,που θα γίνεται τις Τετάρτες στο PC-Lab.

Η δήλωση γίνεται στον διάδρομο παράλληλα με το PC-Lab έξω από το γραφείο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν το εργαστήριο αυτό είναι προαιρετικό. Δεν λαμβάνονται παρουσίες κατά τη διάρκειά του και στην ουσία είναι ένα εργαστήριο πάνω στη χρήση του Matlab.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι η παράδοση μιας εργασίας (αν θυμάμαι καλά ατομικής) που καλό θα ήταν όοοολοι να κάνουν καθώς υπολογίζεται αρκετά θετικά στο τέλος.

Re: Εργαστήριο Ρύθμισης διεργασιών (2010-11)

2
Το εργαστήριο αφορά κυρίως στην προσομοίωση της δυναμικής των συστημάτων και γίνεται στο περιβάλλον simulink του πακέτου matlab. Είναι πολύ ενδιαφέρον και... τουλ πέρσυ, η εργασία ήταν πολύ εύκολη και βοήθησε αρκετά!

Ήδη έχει συμπληρωθεί η πρώτη στήλη των δηλώσεων. Το γραφείο βρίσκεται στο διάδρομο του pc-lab αλλά στην απέναντι πλευρά, δηλαδή είναι η κόκκινη πόρτα αριστερά του γραφείου του Μαρκάτου. Νομίζω ότι απέξω γράφει κ. Μπάφας και κάτι περί δυναμικής των συστημάτων (δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβώς)-- η λίστα φαίνεται αμέσως πάντως.
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

Re: Εργαστήριο Ρύθμισης διεργασιών (2010-11)

4
εχει ξεκινησει (για το τρίτο τμήμα τουλαχιστον που είμαι εγώ, έχει γίνει 1 εργαστήριο). Αφου δεν εχει απουσιες υποθετω πως μπορεις να δηλωσεις το ονομα σου στη λιστα και να ερχεσαι.
In my glass coffin.
I'm waiting.

[8ο] Ρύθμιση διεργασιών (2010-11)

5
Γνωρίζετε αν θα γίνει αναπλήρωση για το σημερινό μάθημα? Θυμάμαι ότι ο κ. Σαρίμβεης είπε κάτι για Πέμπτη αλλά δεν είμαι σίγουρη.
In my glass coffin.
I'm waiting.