[8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-15) 1 από Μι Ζήτα Λόγω προγραμματισμένης απουσίας του διδάσκοντα στο εξωτερικό, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε. Τα μαθήματα της ερχόμενης εβδομάδας θα αναπληρωθούν στη διάρκεια του εξαμήνου. Why is a raven like a writing desk?
Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015) 2 από Whatiba Έχει κάποιος πληροφορίες για το εργαστήριο? Είναι υποχρεωτικό? Που γίνονται εγγραφές?
Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015) 3 από panos108 Αν δεν κάνω λάθος θα υπάρχει μια λίστα έξω από το εργαστήριο τις ρύθμισης (λέει μπάφας απέξω στον όροφο του pclab) και θα γράφετε το όνομα σας στη μέρα που θέλετε. δείτε αν υπάρχει αλλιώς θα σας πει ποτέ να το κάνετε People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding
Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015) 4 από inahitina Το τρίτο εργαστήριο του 2ου και 3ου τμήματος θα γίνει σε ένα τμήμα την Πέμπτη 14 Μαΐου. Στο τέλος του θα δοθούν επίσης οδηγίες για την συγγραφή της εργασίας. Δεν θα υπάρξει άλλο εργαστήριο. Τις υπόλοιπες Πέμπτες μετά τις 14 του μηνός θα γίνεται τετράωρο μάθημα.
Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015) 5 από nyancat Kαλησπερα παιδια Μήπως έτυχε να βγαλει κανεις φωταγραφιουλα τα θεματα που επεσαν το καλοκαιρι ???
Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015) 6 από chris1991 Παιδια αν διαβασω τις διαφανειες εχω πιθανοτητες να περάσω? Κανένα τιπ??
Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015) 7 από papertiger Θα βοηθούσε πολύ εάν κάποιος εξηγούσε πως λύνεται το θέμα με το περιθώριο φάσης και το περιθώριο ενίσχυσης ευχαριστω!
Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015) 8 από mitsigun περιθωριο ενισχυσης: βρισκεις το ω(180) για γωνια <G(jω)=-180 και μετα βρισκεις ο,τι σου ζηταει. περιθωριο φασης: ψαχνεις το ω ωστε το μετρο της G(jω) να ειναι ισο με 1. το περιθωριο φασης ειναι 180- απολυτη τιμη ω
Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-15) 9 από saygeo Είναι ανάγκη, όποιος το λύσει με σώζει!! Ανεβαστε matlab file ή txt file! Thanks!! https://drive.google.com/file/d/0BwBhJm ... cslist_api