[8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-15)

1
Λόγω προγραμματισμένης απουσίας του διδάσκοντα στο εξωτερικό, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε. Τα μαθήματα της ερχόμενης εβδομάδας θα αναπληρωθούν στη διάρκεια του εξαμήνου.
Why is a raven like a writing desk?

Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015)

3
Το εργαστήριο είναι προαιρετικό και μαζί με την εργασία (σε MATLAB) προσμετρά 20% -θετικά- στον τελικό βαθμό. Θα χωριστούμε σε 3 ομάδες ώστε να υπάρχει ευελιξία. Συγκεκριμένα, θα χωριστούμε ανάλογα με τα αρχικά γράμματα των επιθέτων, 1η ομάδα: Α-Θ, 2η ομάδα: Ι-Π και 3η ομάδα: Ρ-Ω. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν αυτή την Πέμπτη 12/3 για την 1η ομάδα. Την επόμενη και τη μεθεπόμενη Πέμπτη θα κάνουν η 2η και η 3η ομάδα αντίστοιχα και μετά θα κάνει πάλι η 1η κ.ο.κ.
Δεν ξέρω αν πρέπει να γραφτούμε κάπου ή απλά θα εμφανιστούμε την αντίστοιχη εργαστηριακή μέρα. Δε θυμάμαι να αναφέρθηκε κάτι σχετικό.
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.

Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015)

4
Αν δεν κάνω λάθος θα υπάρχει μια λίστα έξω από το εργαστήριο τις ρύθμισης (λέει μπάφας απέξω στον όροφο του pclab) και θα γράφετε το όνομα σας στη μέρα που θέλετε. δείτε αν υπάρχει αλλιώς θα σας πει ποτέ να το κάνετε
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding

Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015)

5
Το τρίτο εργαστήριο του 2ου και 3ου τμήματος θα γίνει σε ένα τμήμα την Πέμπτη 14 Μαΐου. Στο τέλος του θα δοθούν επίσης οδηγίες για την συγγραφή της εργασίας.
Δεν θα υπάρξει άλλο εργαστήριο. Τις υπόλοιπες Πέμπτες μετά τις 14 του μηνός θα γίνεται τετράωρο μάθημα.

Re: [8ο] Ρύθμιση Διεργασιών (2014-2015)

9
περιθωριο ενισχυσης: βρισκεις το ω(180) για γωνια <G(jω)=-180 και μετα βρισκεις ο,τι σου ζηταει.


περιθωριο φασης: ψαχνεις το ω ωστε το μετρο της G(jω) να ειναι ισο με 1. το περιθωριο φασης ειναι 180- απολυτη τιμη ω