Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 31 από MakisH [offtopic]Σοφια έγραψε:Αναρωτιέμαι αν έχουμε το θάρρος μετά το τέλος κάθε χρονίας να μετρήσουμε τις χαμένες βδομάδες... Για πέρσι (2010-11) τις έχω μετρήσει μια προς μία, έτσι από περιέργεια, για να δω πόσες είναι τελικά. Μπορώ να πω με αρκετή ακρίβεια οτι είχαμε 21 μέρες κατάληψη, κάναμε 9 συνελεύσεις, και είχαμε 24 "περίεργες" μέρες (με απεργίες καθηγητών ή ΜΜΜ). Για σύγκριση, οι μέρες που κάναμε μάθημα (χώρια οι εξεταστικές) και όλα πήγαιναν ρολόι ήταν 80. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 25 Σεπ 2011, 9:47 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 32 από Σοφια Με έναν πρόχειρο υπολογισμό κάτι παραπάνω από τις μισές μέρες που όλα πήγαιναν καλά και χωρίς τις συνελεύσεις..(μου έκανες την καρδιά περιβόλι.. ) ΠαράθεσηΚυρ 25 Σεπ 2011, 9:54 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 33 από madadayo wow, I can tell but one thing... If that was the case last year-which was an almost "unaffected" by the strikes etc what can we tell for this year??? Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΚυρ 25 Σεπ 2011, 10:01 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 34 από Βήτα Χη Ούτε εγώ είμαι υπέρ της απώλειας μαθημάτων και δεν ξέρω τελικά τι είναι καλύτερο απλά θεωρώ εντελώς υποκριτική τη στάση όσων ήταν υπέρ του "αγώνα" μέσω κατάληψης και τώρα θα ζητήσουν ανοιχτή σχολή. Όπως εξίσου υποκριτική και κατακριτέα είναι η στάση από ΔΕΠ.... Αλλά όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως είναι η επί της ουσίας κατακρύμνιση του πανεπιστημίου και δει του δημόσιου δε ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. =/ just a word provider ΠαράθεσηΚυρ 25 Σεπ 2011, 11:03 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 35 από MakisH Έχε υπ' όψιν σου πως αρκετοί (edit: έστω μερικοί, έστω κάποιοι) ΔΕΠ δεν βλέπουν κατακρύμνιση. Μερικοί βλέπουν και καλύτερες μέρες ίσως. Αν θες συνεχίζουμε τη συζήτηση εδώ. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΚυρ 25 Σεπ 2011, 11:07 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 36 από GeoD Τελικά θα έχει κατάληψη μέχρι όποτε γίνει συνέλευση (Τρίτη, Πέμπτη κ.ο.κ) ; ΠαράθεσηΔευ 26 Σεπ 2011, 1:17 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 37 από elenaki εχω την εντυπωση οτι κατι τετοιο συζητηθηκε στο ΔΣ που εγινε. Με ποιο δικαιωμα βεβαια δεν ξερω.....δεν ειμαι σιγουρη ομως οποτε καλο θα ηταν να το επιβεβαιωσει καποιος!! ΠαράθεσηΔευ 26 Σεπ 2011, 3:02 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 38 από fotinit17 [offtopic]madadayo έγραψε:wow, I can tell but one thing... If that was the case last year-which was an almost "unaffected" by the strikes etc what can we tell for this year??? I love the problem of your keyboard "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 26 Σεπ 2011, 5:30 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 39 από Σοφια Η συνέλευση την Πέμπτη θα γίνει στις 12:00 ή στις 15:00?? Ας μου το υπενθυμίσει κάποιο καλό παιδάκι..ευχαριστώ.. ΠαράθεσηΤρί 27 Σεπ 2011, 7:05 pm
Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 40 από MakisH Δες το πρώτο post. Στις 12:00 (τυπικά) Ακούω προβλέψεις-στοιχήματα για την ώρα που θα αρχίσει αυτή τη φορά (η προηγούμενη ήταν 3:15)... ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤρί 27 Σεπ 2011, 7:16 pm