Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 21 από MakisH Δεν διαβάστηκε το πλαίσιο ακριβώς... Ο ομιλητής είπε ουσιαστικά ότι "παίρνουμε τα τάδε κομμάτια από τα τάδε πλαίσια". Και βασικά ήταν το ένα από τα τρία πλαίσια ως βάση και απλώς προστέθηκαν κάποια κομμάτια από άλλα πλαίσια ή άλλαξαν κάποια κομμάτια του ενός πλαισίου με κάποια από τα άλλα δυο. Απλώς ο όρος "συνδιαμόρφωση" προσωπικά με παραπέμπει περισσότερο στο να κάτσουν κάποιοι από πριν και να φτιάξουν από το μηδέν ένα κοινό πλαίσιο και να το κατεβάσουν μαζί. Στην προηγούμενη συνέλευση είχε ειπωθεί (από τη ΧΑΜΑΣ) ότι είναι άσχημο να προκύπτει ένα πλαίσιο από συρραφή πλαισίων, κάτι που αναφερόταν (αν δεν κάνω λάθος) στις δυο πρώτες συνελεύσεις. Δεν είδα τι το ουσιαστικό άλλαξε αυτή τη φορά. Τέσπα, πολύ το ζαλίζουμε χωρίς να έχει ιδιαίτερο νόημα. Προσωπικά και τις δυο περιπτώσεις που λες τις βλέπω αρκετά παρόμοιες. Το ουσιαστικά διαφορετικό θα ήταν να κατέβαινε από την αρχή ένα κοινό πλαίσιο. Είναι κάπως άκομψο σε κάθε συνέλευση να λέει η κάθε πλευρά τα δικά της και στο τέλος, ω του θαύματος, να βγαίνει κοινό πλαίσιο. Αφού ο ένας γνωρίζει το πλαίσιο του άλλου από την αρχή, θα μπορούσε να κατεβαίνει από την αρχή ένα πλαίσιο και να γίνεται μία τοποθέτηση, η οποία θα είχε και μεγαλύτερο παλμό. Προσωπικά μου φαίνεται περισσότερο παιχνίδι εντυπώσεων αυτό, δεδομένου ότι έχει γίνει ήδη 3 φορές φέτος. Και για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ το ίδιο άκομψο (ή μάλλον πολύ περισσότερο άκομψο) να κατεβάζουν δυο παρατάξεις ξεχωριστά πλαίσια που να συγκλίνουν πχ ως προς το "ανοιχτή σχολή" και, αν κατεβάσει και κάποιος ανένταχτος κάτι που να λέει "ανοιχτή σχολή", κατευθείαν να αποσύρουν τα πλαίσιά τους και να στηρίζουν το εξτρά. Ή συνεργάζεσαι ανοιχτά ή δεν συνεργάζεσαι καθόλου... ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 22 από Flori Flori έγραψε:Εξηγω λοιπον. Κατα τη συρραφη δυο πλαισιων σε περιπτωση υπερψηφισης ουσιαστικα ισχυουν και τα δυο πλαισια και κατατιθονται αυτουσια. Το πλαισιο αγωνα σκοπο εχει να συμπεριλαβει ολα τα μελη του Φ.Σ. τα οποια θελουν να αγωνιστουν. Για τον λογω αυτο εγινε και καλεσμα σε οποιονδηποτε θελει να συμμετασχει να καταθεσει τις προτασεις του για να συζητηθουν.Αυτο εγινε και στη τελευταια συνελευση.
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 23 από 007 Εξακολουθεί να μην μου φαίνεται ξεκάθαρο και ακριβές.. Τέλοσπαντων, δεν νομίζω να βγει άκρη οπότε εγώ εγκαταλείπω την προσπάθεια να καταλάβω. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας πρέπει να έχει το πλαίσιο του πριν και αυτό να παραμένει αμετάβλητο, κι αν ορισμένοι επιθυμούν να συνεργαστούν να το κάνουν πριν την συνέλευση και να παρουσιάζονται συντεταγμένοι. Αν πάλι θέλουμε να ισχυριζόμαστε ότι μπορεί να προκύψει ένα κοινό πλαίσιο κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, πρέπει να ξεφύγουμε από την αλήθεια της άστοχης φράσης 'συνέλευση κάνουμε, όχι διάλογο', και στο αμφιθέατρο να γίνει πραγματική συζήτηση που θα επιτρέπει το συγκερασμό απόψεων. Kuchiki Byakuya
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 24 από MakisH Την Τρίτη 23/11 θα γίνει (εκτός απροόπτου) η επόμενη Γενική Συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 25 από BrAVeSirRObin Γνωρίζουμε ώρα? ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους! Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! ''
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 26 από 007 Υποθέτω τη γνωστή ώρα, ώρα 12:00. Γνωρίζουμε θέμα; Ή μάλλον, το γνωρίζει κανείς; Kuchiki Byakuya
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 27 από MakisH Nope... Αλλά ευχαρίστως θα έβαζα στοίχημα ότι στις αφίσες θα λέει "12:00 στο αμφιθέατρο 1" Βασικά ήταν μέσα στις αποφάσεις της προηγούμενης συνέλευσης, οπότε δεν ξέρω και το θέμα κτλ. Πάντως την Πέμπτη έχει απεργία. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 28 από 007 Κάθε πέμπτη της χρονιάς (μέχρι τώρα) έχει απεργία... Ελπίζω να μην κάνουμε γενική συνέλευση κάθε τρίτη ή τετάρτη. Πάντως καλά ήταν όταν η συνελευση είχε αποφασιστεί έκτακτα, με υπογραφές. Γιατί αλλιώς θα ορίζονται συνελεύσεις επί συνελεύσεων, και μάλιστα χωρίς θέμα συζήτησης. Α, και πάντα τις ίδιες μέρες. Ελπίζω να μην κλείσουμε πάλι... Kuchiki Byakuya
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 29 από MakisH Γενικώς απεργία ==> πορεία ==> κατάληψη για να πάει όποιος θέλει στην πορεία ==> συνέλευση ==> λήξη μαθημάτων στις 12 για να πάει όποιος θέλει στη συνέλευση. Είναι λίγο περίεργος ο συλλογισμός αν σκεφτεί κανείς τα νούμερα, αλλά τέσπα... Επίσης και πέρσι γενικώς Πέμπτες γινόντουσαν οι απεργίες αν θυμάμαι καλά (δεν ξέρω πώς έχει προκύψει αυτό) και η συνέλευση πρέπει να γίνει μια ή δυο μέρες πριν συνήθως. Η απεργία πρέπει να ήταν προγραμματισμένη πάντως, γι' αυτό το ξέρανε. Και τις συνελεύσεις βασικά τις κανονίζουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των φοιτητών αν δεν κάνω λάθος. Δλδ θέλει τόσες υπογραφές από κάθε παράταξη. ======> Βοηθήστε στο forum! <======
Re: Ανακοινώσεις Γενικών Συνελεύσεων Φ.Σ. 30 από MakisH Γνωρίζει κανείς αν θα προταθεί κατάληψη την Τρίτη και, αν ναι, για ποιες μέρες; Στη ΣΕΜΦΕ ακούγεται κάτι για κατάληψη Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή. (βλ. εδώ) edit: Το παρόν topic κλειδώνεται. Δημιουργήθηκε ένα subforum στο οποίο θα δημιουργείται ξεχωριστό topic για κάθε συνέλευση. Δείτε το εδώ. ======> Βοηθήστε στο forum! <======