Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12)

172
Είναι απλό καλέ μου 007...αυτοί θα γράψουνε?? Γράφουνε εμάς και τέλος...Αμ θα κάνουμε έτσι θα μείνουμε?? Μπορούμε κι εμείς να οργανωθούμε! Δεν θα είμαστε μια ζωή ο τελευταίος τροχός της αμάξης!! :x

174
Παιδιά εγώ πρότεινα ήδη ημερομηνία που νομίζω θα βόλευε και παιδιά του 3ου έτους σε μεγάλο ποσοστό. 24.02. Προσωπικα δεν εχω πρόβλημα μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω. Το ίδιο είναι.Αρκεί να μην είναι διπλό.
Einmal ist keinmal

175
Παιδιά εγώ και η AnastasiaN προτείνουμε να μαζευτούμε όλοι μαζί την Δευτέρα στις 13/02 και να πάμε στην γραμματεία στις 11:30 να ζητήσουμε να μεταφερθεί η εξέταση του μαθήματος στις 24/02 ή στις 28/02. Γενικά όποιες άλλες λογικές προτάσεις για την εύρεση μιας ημερομηνίας είναι ευπρόσδεκτες και μπορούν να συζητηθούν εκεί. Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι όλοι μαζί να πάμε και να συζητήσουμε πολιτισμένα με σκοπό την εύρεση μιας λύσης που να ικανοποιεί την πλειοψηφία. Ο λόγος που προτείνουμε αυτές τις ημερομηνίες είναι επειδή θεωρούμε ότι θα μας "βολέψουν" καλύτερα (δεν δίνεται άλλο μάθημα του εξαμήνου μας). Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σκεφτήκαμε να το προτείνουμε με μόνο στόχο να γίνει κάτι γρήγορα και οργανωμένα, χωρίς καμία ηγετική τάση. Επίσης, θέλω να τονίσω ότι καμία κομματική παρέμβαση δεν γίνεται δεκτή! Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει και να κάνουμε αυτή τη συζήτηση με την γραμματεία ας το εκφράσει εδώ! Είναι προφανές ότι όσοι περισσότεροι μαζευτούμε τόσο το καλύτερο! :)

179
Κλείνει για το κοινό στις 13:30, αλλά έχει ακόμα κόσμο μέσα. Μπορείτε να χτυπήσετε το κουδουνάκι που έχει απ' έξω και.. ελπίζω να σας δεχτούνε!

Μάλλον αρμοδιότερος πάντως είναι ο πρόεδρος, παρά η γραμματεία (ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι και στη γραμματεία προφανώς).

180
Προσωπικά θα προτιμούσα να πάμε νωρίς στη γραμματεία όταν θα είναι κι ανοιχτή για να είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με κάποιον. Ίσως να ήταν καλύτερα να γίνει την Τρίτη όπου στις 12:00 δίνεται μάθημα του 4ου εξαμήνου το οποίο δεν θα θέλει να δώσει κανείς από το έτος μας! Τώρα αν η γραμματεία μας πει ότι δεν είναι δική της δουλειά θα απευθυνθούμε αμέσως σε αυτόν που θα μας πουν!