Re: Ευχές για το 2014; 11 από AnastasiaN Εν γένει με κάλυψαν οι προλαλήσαντες. Προσωπικά εύχομαι για όλους το 2014 να ανεβάσουμε λίγο τα στάνταρ μας. Φανταστείτε να το κάναμε κάθε χρονιά Einmal ist keinmal ΠαράθεσηΚυρ 29 Δεκ 2013, 11:51 pm
Re: Ευχές για το 2014; 12 από MakisH Για εμένα: εύχομαι να περιορίσω το άσκοπο μασούλημα (και να κοιμάμαι νωρίτερα και να ξυπνάω νωρίτερα). Για το forum: εύχομαι να γίνει πεδίο ενότητας, έκφρασης και εκκίνησης ιδεών, αντί για πεδίο αντιπαράθεσης. Για τη σχολή: εύχομαι να μην τα παρατήσουν όλοι όσοι προσπαθούν να κάνουν κάτι για αυτήν, καθώς και να λύνει κάθε χρόνο κάποια κάποια από τα χρόνια προβλήματά της. Για τη χώρα: εύχομαι να αποκτήσουμε ένα πολιτικό σύστημα (δεν λέω μόνο κυβέρνηση) που να έχει ευρύτατη εμπιστοσύνη του λαού. Για τον δυτικό κόσμο: εύχομαι κάθε παιδί που θα πάρει για δώρο pc φέτος να έχει Linux (ας είναι και OLPC) και ο καθένας που θα πάρει smartphone να έχει FirefoxOS. Για τον κόσμο: εύχομαι στον κόσμο να μην γνωρίσει σύντομα τις ικανότητές μου στο τραγούδι. Για όλους εσάς: υγεία, χαρά, ευτυχία, Spoiler: showδηλαδή να βρείτε μια χαρωπή γιατρίνα (ή χαρωπό γιατρό) για σύντροφο και να κάνετε μαζί πολλά παιδιά που να βγουν όλα υγιή και καταπληκτικά σαν εσάς. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΔευ 30 Δεκ 2013, 11:30 am
Re: Ευχές για το 2014; 13 από Oresivios Εύχομαι να περάσουμε όλοι με 10 τη Θερμοδυναμική του 2ου εξαμήνου! ΠαράθεσηΔευ 30 Δεκ 2013, 1:48 pm
Re: Ευχές για το 2014; 14 από keiner Η δική μου ευχή για το 2014 είναι η \( f(x)=(phi)^x \) όπου phi=φ η χρυσή τομή. Κοινώς,να βρούμε όλοι τη χρυσή τομή στη ζωή μας.Ή ένα λυχνάρι με ένα τζίνι,που ακόμα κι αν δεν πραγματοποιεί ευχές,είναι cool να το έχεις... Κι αφού πάγωσα την ατμόσφαιρα,συνεχίζω με μία πιο πρακτική ευχή. Εύχομαι λοιπόν όλες οι ευχές που κάνατε(και θα κάνετε) να ανήκουν στο σύνολο των ευχών που θα πραγματοποιηθούν ή ισοδύναμα,η παραπάνω ευχή που έκανα να ανήκει στο εν λόγω σύνολο. (Άραγε η ευχή:"Εύχομαι να μην πραγματοποιηθεί καμιά ευχή",μπορεί να ανήκει σε αυτό το σύνολο?) Τέλος,εύχομαι να απαντήσετε όλοι στο ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ Καλύτερη χρονιά(με τη συμβατική έννοια του χρόνου που έχουμε ορίσει τέλος πάντων) σε όλους λοιπόν "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΔευ 30 Δεκ 2013, 2:32 pm