Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 521 από MakisH Τρύπες - Γιορτή "Βάλε φωτιά σε ότι σε καίει, σε ότι σου τρώει την ψυχή, έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί, είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή" ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 29 Φεβ 2012, 2:32 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 522 από fotinit17 Απο τα λίγα τραγούδια των Queen που δυστυχώς δεν πρόλαβε να ερμηνεύσει ο Freddie Mercury live στη σκηνή με τον τρόπο που μόνο αυτός ήξερε... "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΠέμ 01 Μαρ 2012, 3:53 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 523 από MakisH Αγαπάμε Καββαδία (και Μικρούτσικο...)! ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 01 Μαρ 2012, 11:15 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 524 από elfotopoylos Αφιερώνεται ευβλαβικά σε όλους εκείνους που οι φράσεις : skydiving , free fall parachute , HALO και HAHO δεν είναι άγνωστες ! Μαζί μου έλα πάνω απ'τα σύννεφα ΠαράθεσηΚυρ 04 Μαρ 2012, 6:16 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 525 από fotinit17 "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΤρί 06 Μαρ 2012, 8:24 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 527 από keiner Spoiler: show Απίστευτο , ξέρει κι άλλος τον Voltaire εκτός από εμένα,δε νιώθω πλέον μόνος "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΤρί 06 Μαρ 2012, 9:26 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 528 από Xgal Spoiler: showkeiner έγραψε:Spoiler: show Απίστευτο , ξέρει κι άλλος τον Voltaire εκτός από εμένα,δε νιώθω πλέον μόνος Μου αρέσει η μουσική και με το βιολί πολυ(αν και πολλοι πιστεύουν ότι είναι μονο για όπερα) και είναι τραγουδιστής που δίνει μια χαρά! Για πες κάνενα άλλο τραγούδι που μπορεί να είναι ενδιαφέρον(και το τραγούδι που ανέβασες ακούγεται καλό) και με μόνο όργανα ΠαράθεσηΤρί 06 Μαρ 2012, 10:04 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 529 από keiner Spoiler: showΟντως έχει κάποια ωραία ...χαβαλετζίδικα τραγούδια ο Voltaire όπως Death Death (Devil, Devil, Evil, Evil, Song, Hell in a Handbasket,Vampire Club κτλ. Κάποιες μπάντες που χρησιμοποιούν βιολί και ξέρω είναι :Gogol Bordello,Flogging Molly,Modena City Ramplers,Arcade Fire αν θες πιο εύθυμους ήχους και This Will Destroy You,Thee Silver Mt. Zion,Dirty Three,Do Make Say Think για κάτι πιο dark(post rock στην ουσία) Καλά,φοβερό το Cotton Eye Joe,είχα χρόνια να το ακούσω,ωραίος .Μου θύμισε και αυτό... "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΤετ 07 Μαρ 2012, 7:21 pm
Re: Τι ακούτε αυτή τη στιγμή; 530 από MakisH Είπαμε, έρωτας είναι αυτός, οπότε θα βάλω άλλα δυο μελοποιημένα... "Γυναίκα" (Θ.Μικρούτσικος, Χ. Θηβαίος, στίχοι Ν. Καββαδίας): (μιας που ήταν και η γιορτή της γυναίκας χθες...) Spoiler: showΧόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία Παίξε στον άνεμο τη γλώσσα σου και πέρνα. Αλλού σε λέγανε Γιουδήθ εδώ Μαρία Το φίδι σκίζεται στο βράχο με τη σμέρνα. Από παιδί βιαζόμουνα, μα τώρα πάω καλιά μου Μια τσιμινιέρα με όρισε στον κόσμο και σφυρίζει Το χέρι σου που χάϊδεψε τα λιγοστά μαλλιά μου για μια στιγμή αν με λύγισε, σήμερα δε με ορίζει. Βαμμένη. Να σε φέγγει κόκκινο φανάρι Γεμάτη φύκια και ροδάνθη, αμφίβια Μοίρα Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι πρώτη φορά σε μια σπηλιά στην Αλταμίρα. Σαλτάρει ο γλάρος το δελφίνι να στραβώσει. Τι με κοιτάς; Θα σου θυμίσω εγώ που μ' είδες. Στην άμμο πάνω σ' είχα ανάστροφα ζαβώσει τη νύχτα που θεμέλιωναν τις Πυραμίδες. Βαμμένη. Να σε φέγγει φως αρρωστημένο. Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια ασάλευτος να μένω ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα. "Το πούσι" (Ξέμπαρκοι, στίχοι Ν. Καββαδίας): Spoiler: showΤo πούσι - Νίκος Καββαδίας Δίσκος: S/S Ιόνιον 1934 - 1986 Στίχοι: Νίκος Καββαδίας Μουσική: Ξέμπαρκοι (Ηλίας Αριώτης, Νότης Χασάπης) Eκτέλεση: Ξέμπαρκοι (Ηλίας Αριώτης, Νότης Χασάπης) Έπεσε το πούσι αποβραδίς το καραβοφάναρο χαμένο κι έφτασες χωρίς να σε προσμένω μες στην τιμονιέρα να με δεις Κάτασπρα φοράς κι έχεις βραχεί πλέκω σαλαμάστρα τα μαλλιά σου Κάτου στα νερά του Port Pegassu βρέχει πάντα τέτοιαν εποχή Μας παραμονεύει ο θερμαστής με τα δυό του πόδια στις καδένες. μην κοιτάς ποτέ σου τις αντένες με την τρικυμία, θα ζαλιστείς. Βλαστημά ο λοστρόμος τον καιρό είν' αλάργα τόσο η Τοκοπίλλα Από να φοβάμαι και να καρτερώ κάλλιο περισκόπιο και τορπίλλα. Φύγε! Εσέ σου πρέπει στέρεα γη Ήρθες να με δεις κι όμως δε μ' είδες έχω απ' τα μεσάνυχτα πνιγεί χίλια μίλια πέρ' απ' τις Εβρίδες ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠαρ 09 Μαρ 2012, 11:05 pm