Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 11 από madadayo Επιβεβαιωμένα κλειστό το pc lab αυριο Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 16 Μαρ 2011, 11:43 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 12 από isministar ξέρει κανείς αν θα είναι ανοιχτό αύριο το pc lab??? Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΤετ 15 Ιουν 2011, 12:18 am
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 13 από madadayo εννοείς στις 15? έχω την εντύπωση ότι θα είναι κλειστό. γενικά απεργούν σχεδόν όλοι στο εμπ. αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο... Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΤετ 15 Ιουν 2011, 10:52 am
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 14 από isministar τελικά ήτανε ανοιχτό,πήγα το πρωί. κατά τα άλλα υπήρχε νέκρα στη σχολή, ελάχιστος κόσμος, σκοτάδι κλπ. Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΤετ 15 Ιουν 2011, 6:01 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 15 από Σοφια Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπάρχει έξω από το PC Lab, αυτό θα λειτουργεί από σήμερα από τις 9 έως τις 2 το μεσημέρι. ΠαράθεσηΔευ 11 Ιούλ 2011, 12:12 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 16 από thanos5002 Το pc lab λειτουργει κανονικα?? ΠαράθεσηΤετ 15 Φεβ 2012, 6:27 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 17 από MakisH Είδα μια ανακοίνωση χθες ότι μέχρι το τέλος της εξεταστικής θα λειτουργεί μέχρι 14:30 (?). Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 15 Φεβ 2012, 6:53 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 18 από keiner Χθες πάντως που ήμουν εκεί,έκλεισε όντως 14:30.Οπότε η ανακοίνωση που είδες παίζει να ισχύει. "People don’t listen, they just wait for their turn to talk." — Chuck Palahniuk ΠαράθεσηΤετ 15 Φεβ 2012, 7:18 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 19 από vps ναι μεχρι 14:30 ειναι ανοιχτο! ΠαράθεσηΤετ 15 Φεβ 2012, 11:10 pm
Re: PC Lab σχολής Χημικών Μηχανικών 20 από madadayo Αναρτήθηκε το πρόγραμμα χρήσης των ΕΠΥ της σχολής για το εαρινό εξάμηνο. Λεπτομέρειες εδώ. Hatred is Blind, Rage carries you Away... and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught... One is All and All is One ΠαράθεσηΠαρ 24 Φεβ 2012, 4:00 pm