Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12)

181
Ωραία παιδιά Τρίτη!Αλλά μη το αναβάλλουμε άλλο. Ζητούμενο είναι να μαζευτούμε κάποια άτομα με κοινή θέση! Μην το μπαχαλέψουμε και ψάχνουμε μέρα και ώρα να βολεύει όλο το κόσμο! Εγώ προσωπικά δε δίνω τίποτα καμία μέρα εκτός από τα κανονικά (3ο εξάμηνο) και είμαι στη διάθεσή σας δεδομένου ότι μένω κοντά. Μπορούμε απλά να καταλήξουμε σε μία κοινή μέρα και ώρα για την εξέταση και μέσω του φόρουμ και η διά ζώσης διαδικασία στη γραμματεία να μην κρατήσει πάνω από τέταρτο. Μην περιφερόμαστε χρόνια γύρω γυρω από το θέμα. Καιεάν αρμοδιότερος είναι ο πρόεδρος ας τον φωνάξουν και αυτόν. Δε θα παιζουμε κρυφτούλι στη σχολή. Και αρκετά κυνηγάμε ... (ο νοών νοείτω) :whistle:
Einmal ist keinmal

184
Καλά ρε Xgal μας δουλεύεις? :razz: Αποφάσισε και πες μας! Τι παίζουμε την κολοκυθιά? Πάμε στη γραμματεία όλοι και αν είναι πάμε στο Πρόεδρο μετά. Ας συμφωνήσουμε κάπου έχει διαφορά αν μας στείλει ο πρόεδρος στη γραμματεία ή η γραμματεία στον πρόεδρο (αντίθετα διανύσματα :lol: ) Πάμε 11:30 και όποιος γράφει ας φύγει στις 12:00 σημασία έχει να δείξουμε ότι είμαστε πολλοί που δε συμφωνούμε! Από κει και πέρα το θέμα είναι να έχουμε συμφωβήσει πότε να πάει το μάθημα! Μην κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη! :T:
Einmal ist keinmal

186
Σοφία εγώ 11 θα είμαι εκεί! Όποιος άλλος θέλει 11 ώστε 11:30 να είμαστε εντελώς έτοιμοι να τελειώσουμε νωρίς ώστε όσοι δίνουν να παν να γράψουν. Όποιος θέλει 11:30 οκ αρκεί να μην αργήσουμε!! Νομίζω είναι εντάξει! Αν κάποιος εξακολουθεί να έχει μεγάλο πρόβλημα ας το πει. Απλώς καλό θα ήταν να μη καθυστερήσουμε και καλύτερα νωρίτερα παρά αργότερα!
Einmal ist keinmal

187
Συγγνώμη για το διπλό ποστ! θέλω να σημειώσω ότι έλεγξα προσεκτικά το πρόγραμμα της εξεταστικής όπως έχει αυτή τη στιγμή (λαμβάνοντας υπόψιν τις αναπληρώσεις) και οι μόνες εφικτές ημερομηνίες είναι Πέμπτη 23/02 15:00 ή 18:00 και Τρίτη 28/02 στις 18:00. Προσωπικά έχω επίσης να προτείνω ανταλλαγή Θερμοδυναμικης με Οργανική ΙΙ που δίνεται Παρασκευή 24/02 στις 8:30 αν και κομματάκι δύσκολο! Νομίζω δε γίνεται κάτι καλύτερο. Προσευχηθείται στο Βούδα :whistle:
Einmal ist keinmal

189
Χαχα!! ελα ρε ούτε εγώ είπα κάτι! :baby: Σόρυ αν φαίνομαι κάπως αλλά έχω λιώσει πάνω από φόρουμ και φέισμπουκ να δούμε τι θα γίνει! :bleh: Δευτέρα 11 είναι καλά συμφώνησαν και άλλοι γιατί δεν υπάρχει άλλη εξέταση και είναι έγκαιρη αντίδραση. Τέλος, σκοπός είναι μέχρι τις 11:30 να έχουμε σαφή πρόταση η οποία γενικά έχει ήδη σκιαγραφηθεί ώστε 11:30 να κατατεθεί και 12 να πάνε να γράψουν όσοι θέλουν ΑΣΧΜ! :clap:
Einmal ist keinmal