Re: Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική (2011-12)

162
Παιδιά δύο μαθήματα σε μία μέρα είναι βάρβαρο. Πρότεινα Παρασκευή διότι κοίταξα προσεκτικά το πρόγραμμα ώστε να βολεύει τα παιδιά που θέλουν να περάσουν διότι τη βδομάδα που έρχεται γράφουν θερμοδυναμικη χημικού μηχανικού,οργανικη ΙΙ,φυσικοχημεια ΙΙΙ κλπ. Σίγουρα δεν ήταν ευνοικό ευνοικό για μας αυτό που έγινε εξαρχής και απότι βλέπω κάποιοι δεν το βλέπουν ή βαριούνται να ασχοληθούν οπότε πάω πάσο. Απλώς σημειώνω ότι είναι και το βόλεμα αυτών που βαριούνται να λύσουν λογικά ένα πρόβλημα και εμείς με απάθεια του στυλ τα έχουμε διαβασμένα καθόμαστε σα χάνοι θύματα της ελληνικής τεμπελιάς. Πάω πάσο γιατί όπως ξέρουν οι φίλοι μου Σοφία και panos108 έχω λιώσει με τη θερμοδυναμική και δε επιθυμώ να ξαναδιαβάσω όλα τα βιβλία πάλι απλώς σημειώνω ότι δε τα λέω από προσωπικό συμφέρον αλλά από απέχθεια προς το παράλογο και την τεμπελιά.
Einmal ist keinmal

165
Ρε παιδιά αν δώσουμε την ίδια οι μισοί μαζί με μένα θα κλαιγόμαστε γιατί μπορούσαμε καλύτερα! Πως θα αντέξουμε; Θα ζαλιστούμε και η σκέψη δε θα είναι καθαρη! Ειδικά το μεσημέρι θα μας πάρει και ο ύπνος και η πείνα! Είναι βάρβαρο! Ακόμα και σήμερα στς 12 τα μεσάνυχτα είναι χίλιες φορές καλύτερο!

166
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη..την επόμενη βδομάδα θα ενημερωθείς για το γεγονός ότι θα κανονιστεί συνάντηση για να πάμε να διαμαρτυρηθούμε και να ζητήσουμε αλλαγή της ημερομηνίας εξέτασης του μαθήματος! ;)

170
Πάντως, θα ήθελα, αν μπορεί κάποιος από σας, να μου εξηγήσει με ποια υποθετική λογική μπορεί να το όρισαν τότε... Γιατί πάνω που πας να πεις κάτι καλό για την οργάνωση (π.χ. νωρίς βγήκε το πρόγραμμα φέτος) έρχονται να σε διαψεύσουν χίλιες φορές. Οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι, κυρίως επειδή όπως ορίστηκε δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, αλλά και για να μην μας αντιμετωπίζουν μελλοντικά με αυτόν τον τρόπο.
Kuchiki Byakuya