Re: Αστεία βίντεο!

75
Spoiler: show
Με μία αλλαγή στο όνομα του καναλάρχη και στους δημοσιογράφους,θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει κάθε τηλεοπτικό κανάλι :razz:
ΥΓ:Συγγνώμη για το ...διπλοποστάρισμα :whistle:

"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

Re: Αστεία βίντεο!

77
[offtopic]
Λοιπόν τώρα που είπες γραμματεία..θα μοιραστώ μια πρόσφατη εμπειρία μου μαζί σας γιατί θέλω να πω τον πόνο μου.. :razz: Είχα ζητήσει μια βεβαίωση για τα χρήματα που παίρνουμε όσοι νοικιάζουμε σπίτι κάθε χρόνο και πήγα να την πάρω από την γραμματεία μας..Αφού έψαξα όλο τον πάκο και δεν την βρήκα πουθενά..το είπα στις κυρίες και το μόνο που σκέφτηκαν ήταν ότι δεν έψαξα καλά.. :whistle: Μάλιστα η μια μου είπε ότι θα ψάξει μόνη της κι αν την βρει θα εκνευριστεί γιατί βαριόμαστε να ψάξουμε και τις απασχολούμε τζάμπα..τελικά η βεβαίωση δεν ήταν μέσα στον τεράστιο πάκο γιατί τις βεβαιώσεις για το ενοίκιο τις βάζανε αλλού..κι εγώ τζάμπα έφαγα μισή ώρα εκεί κάτω!! Το μόνο που μου είπε μια άλλη κυρία όταν με είδε έτιμη να εκραγώ που και λάθος κάνανε και μου την είπανε και άγρια ήταν ότι αχ δεν μου είπες ότι είναι για ενοίκιο η δεν θα το άκουσα..με ύφος έχω τη φωλιά μου πιο λερωμένη δεν γίνεται!! :x :rant: