Σε ποιες αίθουσες προτιμάτε να παρακολουθείτε μαθήματα στη σχολή μας;

Αμφιθέατρα 1 & 2
Σύνολο ψήφων: 7 (27%)
Αίθουσες 26/28/29
Σύνολο ψήφων: 9 (35%)
Αίθουσα 31
Σύνολο ψήφων: 2 (8%)
"Μικρές" αίθουσες (21-25, 27, 32-34)
Σύνολο ψήφων: 7 (27%)
Αίθουσα 12
Σύνολο ψήφων: 1 (4%)
Σύνολο ψήφων: 26

Re: Ποιες αίθουσες προτιμάτε;

11
MakisH έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα μεσαία καθίσματα στο αμφιθέατρο είναι μονίμως σπασμένα; Πέρσι φτιάξανε αν θυμάμαι καλά όλα τα σπασμένα αλλά πάλι πολλά είναι σπασμένα. Δε νομίζω ότι είμαστε και τόσο υπέρβαροι, κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει...

(ας με πείσει κάποιος ότι δεν είναι αυτό που νομίζω... Σας παρακαλώ, ελπίζω ότι δεν έχουμε πέσει τόσο χαμηλά...)
[Captain Obvious mode] Σπάνε οι καρέκλες για να είναι πιο κοντά ο ένας στον αλλο αφου αναγκαστικά θα κάθονται πιο μέσα, και τις μεσσαίες καρέκλες γιατι έχει συνήθως επιτηρητές στο πάνω μέρος του αμφιθεάτρου και και δίπλα στην έδρα, οπότε οι πλάγιες μεσσαίες καρέκλες ειναι ότι πρέπει για καμουφλάζ! Στην πραγματικότητα βέβαια είναι ένας από τους πιο ηλίθιους τρόπους να αντιγράψεις! :kiss: [captain obvious mode off/]
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ και στους Χημικους Μηχανικους!

Δύο Φράσεις Προκαλούν Αληθινό Τρόμο: ''Κάναμε ό,τι μπορούσαμε..'' και ''ο Βύντρα Σεντράρει! :o ''

13
Πάντως το σκεφτόμουν και το πιο "έξυπνο" θα ήταν να σπάγανε εναλλάξ τη μεσαία ή τη διπλανή της. Έτσι θα είχε κανείς και τον διπλανό του και τον μπροστινό του να αντιγράφει...

Τραγικό πάντως... ΤΡΑΓΙΚΟ!
Καταστρέφουμε τη σχολή για να αντιγράφουμε... Πόσο πιο χαμηλά;

17
Πάντως παιδιά εγώ πιστεύω ότι για το αν θα αντιγράψει κάποιος σημασία έχει τί μάθημα δίνει..πείτε μου ποιός θα έμπαινε στη διαδικασία έστω και να προσπαθήσει να αντιγράψει στη φυσικοχημεία Ι ή ακόμη και στην Οργανική Ι σε εμάς με την κυρία Δέτση..Ας ήταν σπασμένα και όλα τα καθίσματα δεν υπήρχε περίπτωση να κουνηθείς καν... :whistle:

18
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια! Μα έτσι κι αλλιώς αντιγραφή γίνεται διότι υπάρχει ανοχή και μάλιστα μεγάλη σε πολλά επίπεδα. Είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε αίθουσα να γράψουμε και να είναι τεκές? Ο άλλος μάλιστα άναψε τσιγάρο την ώρα που γράφαμε. :shock:
Και έτσι τελικά είμαστε αναγκασμένοι το εξάμηνο που θα έρθει να κάνουμε μάθημα σε διαλυμένα αμφιθέατρα... :wall:

@ Σοφία: Είμαστε λίγο εκτός θέματος ή μου φαίνεται? Ελπίζω ο administrator να μη μας κανει ban! :bleh:
Einmal ist keinmal

19
AnastasiaN έγραψε:Όντως κάτι έχει η 29 και είναι και κάπως κλειστοφοβική! Οι 28 και 26 είναι οι καλύτερες! Κυρίως γιατί εκεί κάναμε Φυσικοχημεία ΙΙ! :baby:
[offtopic]
@ panos108: και χοντρες κιμωλίες που γράφουν σα μαρκαδόροι να υποθέσω? :bleh: :tomato:
[offtopic]
@ AnastsiaN: και κιμωλίες που κάνουν ωραίες διακεκομμένες :lol:
People who wish to analyze nature without using mathematics must settle for a reduced understanding