Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Μαθηματικά και Φυσική στη σχολή μας

22
Ναι, και τα Μαθηματικά IV είναι δυο διαφορετικά αντικείμενα σε ένα. Μάλιστα, εδώ είναι ακόμα πιο "άσχετα": Πιθανότητες-Στατιστική και Αριθμητική Ανάλυση.

(ομοίως η Φυσικοχημεία ΙΙΙ: Χημική Κινητική και Ηλεκτροχημεία)

23
Εγώ έχω μια άλλη απορία..είναι ιδέα μου ή τα μαθηματικά ΙΙΙ και από ότι ακούω και τα μαθημάτικά ΙV είναι πολύ καλύτερα από τα Ι και ΙΙ?? :razz:
Τουλάχιστον από ότι έχω δει μέχρι τώρα τα μαθηματικά ΙΙΙ μου αρέσουν πολύ περισσότερο... :)

25
Χαχα έτσι εξηγείται λοιπόν. :bleh: Κοίτα η γραμμική άλγεβρα μου άρεσε η ανάλυση όμως καθόλου.. :)
Δεν μπορούσα καθόλου τον τρόπο που έκανε ο καθηγητής το μάθημα..παρόλο που τον συμπαθώ αρκετά δεν με τραβούσε το μάθημά του.

28
Αρβανιτάκης απλά :rant: :wall: :giveup: ειδικά όταν έλεγε για τα παιχνίδια και τα σεντόνια του.Πάντως πρέπει να παραδεχτώ πως έβαλε σχετικά εύκολα θέματα στο τέλος γεγονός που μου τον κάνει ιδιαίτερα συμπαθή :) :razz:
ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ

(ΕΡΝΕΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ)

30
Σε ποια μαθήματα πιστεύετε ότι έχετε χρειαστεί τα πιο "βαριά" μαθηματικά από το "οπλοστάσιό" σας; Τι αδυναμίες σας εντοπίζετε και πού τις αποδίδετε; Τι και γιατί δεν έγινε σωστά όταν έπρεπε;

Θεωρείτε ότι θα έπρεπε τα μαθήματα μαθηματικών να διδάσκονται από μηχανικούς; (απάντηση 5, αιτιολόγηση 15 - σύνολο 20 μονάδες :P)
Αν ναι, προτείνετε κατανομή ύλης σε μαθήματα και προτείνετε καθηγητές της σχολής μας για κάθε αντικείμενο!

(ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθεί, αλλά θα ήταν ένα ωραίο όνειρο...)