Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

161
Ε ψιτ, εσείς εκεί στο ΕΜΠ θα ανάψετε ποτέ τη θέρμανση ή θα περιμένετε να φτύνουμε παγάκια??? :bleh: :inlove:

Ειδικά σήμερα στον τρίτο όροφο προς το τέλος του τρίωρου μαθήματος είχαμε αρχίσει να γινόμαστε παγοκολώνες. Μπάζει το κτίριο απο παντού ρε καλά μου παιδιά, κάντε κάτι :help:

Γρήγορο quiz:
Ποιο κτίριο της Πολυτεχνειούπολης είναι το μοναδικό στο οποίο έχουν ανάψει τη θέρμανση??? :whistle:
Spoiler: show
Μα φυσικά, η πρυτανεία! Τυχαίο? Δε νομίζω! :baby:
"I went numb when I learned to see..."

164
Λίγο δύσκολο να έχουμε πετρέλαιο, εδώ δεν έχουμε χαρτιά για εκτύπωση στη γραμματεία (κάνουν τρελή οικονομία στις εκτυπώσεις τους τελευταία) :razz:

Νομίζω πιο εύκολο είναι να βρούμε τον πίνακα που ελέγχει τα ηλεκτρικά καλοριφέρ στις αίθουσες ;)

166
xaxaxa aircondition???? τι πολυτέλειες ειναι αυτές??? οικονομική κρίση... hello???

αν δεν αρρωστήσουμε λίγο, να πάμε σε κανά γιατρό... πώς θα κινηθεί η οικονομία????
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

168
fotinit17 έγραψε:Ε ψιτ, εσείς εκεί στο ΕΜΠ θα ανάψετε ποτέ τη θέρμανση ή θα περιμένετε να φτύνουμε παγάκια??? :bleh: :inlove:
Epic!! :D
fotinit17 έγραψε:Γρήγορο quiz:[/size][/b] Ποιο κτίριο της Πολυτεχνειούπολης είναι το μοναδικό στο οποίο έχουν ανάψει τη θέρμανση??? :whistle:
Spoiler: show
Μα φυσικά, η πρυτανεία! Τυχαίο? Δε νομίζω! :baby:
Guess What? Πήγαινε μια βόλτα από Λαπμπαδάριο (Τοπογράφων) να δεις τι πάει να πει ζέστη μέσα στο Χειμώνα!! Σύμφωνα με πηγές, χαμήλωσαν κιόλας τη θέρμανση τώρα και παίζει να είναι πλέον εξίσου ζεστό με την Πρυτανεία!

169
Σοφια έγραψε:Πρόσφατα έμαθα κάτι συγκλονιστικό ..Βρε παιδιά έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης υφυπουργός ναυτιλίας?? :shock:
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας... :wall:
Φήμες λένε πάντως ότι τώρα έχει σταματήσει να γκαρίζει... :whistle: :giveup:
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας? Πρόσεχε τι ρωτάς... :whistle:

Όντως σταμάτησε να γκαρίζει, ΑΛΛΑ σύμφωνα με δημοσίευμα ο Άδωνις έβαλε πολυτονικό σύστημα στις πινακίδες του υπουργείου!!! :roll: Στο λινκ εδώ έχει και φωτογραφίες :lol:

Τώρα νιώθω σίγουρη! Αυτό έλειπε τόσο καιρό απο την κυβέρνηση της χώρας που θα μας οδηγήσει στη σωτηρία. Το πολυτονικό σύστημα! Κοιμηθείτε ήσυχοι συνάδελφοι, ΣΩΘΗΚΑΜΕ! :giveup: :suicide: :lazy:
msl έγραψε:Guess What? Πήγαινε μια βόλτα από Λαπμπαδάριο (Τοπογράφων) να δεις τι πάει να πει ζέστη μέσα στο Χειμώνα!! Σύμφωνα με πηγές, χαμήλωσαν κιόλας τη θέρμανση τώρα και παίζει να είναι πλέον εξίσου ζεστό με την Πρυτανεία!
Θα πάω σίγουρα ;)