[7ο] Επιστήμη και Τεχνική Υλικών (2011-12)

1
Μπορείτε να παραλαμβάνετε το βιβλίο του μαθήματος και τον εργαστηριακό οδηγό από το εργαστήριο Υλικών, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο, στο πίσω μέρος του κτιρίου (πάνω από τον διάδρομο της αίθουσας 29).

Σύντομα θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα των ασκήσεων στην ιστοσελίδα της σχολής.

[7ο] Επιστήμη και τεχνική υλικών (2011-12)

2
Ο κος Ζουμπουλάκης μοίρασε ένα φυλλάδιο με τα θέματα των προαιρετικών ομαδικών εργασιών για το μάθημα. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω τις επόμενες μέρες, αν το ξαναβρώ :inlove: . Αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει.

Επίσης, θυμάται κάποιος πόσο μετράει η εργασία στον τελικό βαθμό και πότε παρουσιάζεται (πριν ή μετά τα Χριστούγεννα)?
"I went numb when I learned to see..."

Re: Επιστήμη και τεχνική υλικών (2011-12)

3
Απ' ό,τι είδα, τα θέματα που μας μοίρασε ο κος. Ζουμπουλάκης, είναι ίδια με τα περσινά που είναι ήδη ανεβασμένα στο site του μαθήματος. Στο αρχείο περιέχονται και τα θέματα των υπόλοιπων καθηγητών, που λογικά θα μας τα μοιράσουν όταν έρθει η σειρά τους. Η παράδοση και οι παρουσιάσεις είναι απ' ό,τι φαίνεται μετά τα Χριστούγεννα. Οι εργασίες μετράνε κατά 15% του συνολικού βαθμού.
http://www.chemeng.ntua.gr/files/themata.pdf

Re: Εργαστήριο "Επιστημη και Τεχνική Υλικών" (2011-12)

4
Στο επισυναπτόμενο αρχείο pdf θα βρείτε το πρόγραμμα των εργαστηριακών ασκήσεων και τις ομάδες. Όπως θα δείτε, είναι φωτογραφίες των ανακοινώσεων που υπάρχουν έξω από το εργαστήριο Υλικών.

Βλέπω ότι υπήρχε προγραμματισμένο εργαστήριο στις 20 Οκτωβρίου. Έγινε τέτοιο εργαστήριο???
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Re: Εργαστήριο "Επιστημη και Τεχνική Υλικών" (2011-12)

5
Δεν έγινε εργαστήριο στις 20 του μηνός γιατί ήταν μέρα κατάληψης. Δεν γίνονται αναπληρώσεις για εργαστήρια π χάνονται λόγω κατάληψης αλλά έτσι κ αλλιώς ο υποχρεωτικός αριθμός εργαστηριακών ασκήσεων π πρέπει ν κάνει ο καθένας είναι 7 οπότε δεν νομίζω ν υπάρχει πρόβλημα.
No price is too high to pay for the privilege of owning yourself

Re: Εργαστήριο "Επιστημη και Τεχνική Υλικών" (2011-12)

6
Στην ανακοίνωση λέει ότι τα θέματα στις εξετάσεις του εργαστηρίου (μαζί με την τελική εξέταση) θα πέσουν θέματα ουσιαστικά από όλες τις ασκήσεις που έγιναν. Οπότε ναι, υπάρχει πρόβλημα εκεί...

Re: Εργαστήριο "Επιστημη και Τεχνική Υλικών" (2011-12)

7
χεμ χεμ.. να πω την ταπεινή μου γνώμη για την εξέταση αυτού του μαθήματος? (τουλ όπως ήταν πρόπερσυ?).
Το μέρος που λέγεται "εξέταση μαθήματος" γραφόταν μεν με ανοιχτά βιβλία, αλλά τα θέματα που μπήκαν γράφονταν άνετα και με κλειστά βιβλία. Τίποτα συνδυαστικό, τπτ που να χει το κατι τοις του...
όσον αφορά στην εξέταση του εργαστηρίου, αυτό ήταν το ουσιαστικό δύσκολο κομμάτι, γιατί ζητούσε αρκετά πράγματα και αν τυχόν δεν είχες κάνει το εργαστήριο μπορεί ακόμη και κάτι από τα ζητούμενα να μην καλυπτόταν άμεσα από τον εργαστηριακό οδηγό, αλλά να το έπαιρνες ως φυλλάδιο κατά το πείραμα.
Εννοείται ότι τα θέματα είναι κοινά για όλους, ανεξαρτήτως αν είχαν κάνει ή όχι το εργαστήριο...
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One
cron