Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 31 από ella Tώρα με την παράταση των εγγραφών έως 30/10 θα περιμένουμε και για έγκριση της αίτησης του πάσο μετά από αυτή την ημερομηνία?? Επίσης θέλω μία υπενθύμιση.. Όταν εγκριθέι η αίτηση του πάσο θα ενημερωθούμε με sms?? ΠαράθεσηΤετ 26 Οκτ 2011, 10:29 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 32 από MakisH Μάλλον ναι και αυτό είναι θέμα... Δε νομίζω ότι θα δοθεί και τρίτη (τέταρτη; ) παράταση από τον ΟΑΣΑ. Προφανώς η γραμματεία καθυστερεί ώστε να καταλήξουν όλοι σε μαθήματα επιλογής/κατεύθυνσης και να μην υπάρχει πρόβλημα μετά. Θα δημιουργηθεί όμως πρόβλημα στο πάσο. Καλό θα ήταν, ανεξαρτήτως της έγκρισης των εγγραφών, να αρχίσουν να εγκρίνονται οι αιτήσεις για τα πάσο, τουλάχιστον για όσους έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για εγγραφή. Δε νομίζω να μην γίνεται. Ναι πάντως, θα ειδοποιηθείς με sms και e-mail όταν εγκριθεί η αίτηση για το πάσο (και με e-mail όταν εγκριθεί η αίτηση εγγραφής στο εξάμηνο). ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΤετ 26 Οκτ 2011, 10:45 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 33 από tim Εμένα έχει εγκριθεί η αίτηση από τη γραμματεία και λέει ότι περιμένουμε την εκτύπωση πάντως..Καμιά εβδομάδα τώρα αυτό. People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding. ΠαράθεσηΤετ 26 Οκτ 2011, 11:14 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 34 από MakisH Αυτό πού το είδες; Σου ήρθε mail ότι εγκρίθηκε ή υπάρχει κάποιο "tracking" στην ιστοσελίδα του paso; Δεν βρίσκω κάτι... Όντως μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση και στην εκτύπωση. Είδα πάντως πρωτοετή πριν μια βδομάδα να έχει το πάσο στα χέρια του, συνεπώς σιγά σιγά προχωράει η διαδικασία. Το θέμα είναι να ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας. ======> Βοηθήστε στο forum! <====== ΠαράθεσηΠέμ 27 Οκτ 2011, 8:44 am
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 35 από GK1992 Και μενα τα ιδια με την εκτυπωση μου λεει. Δε μου χε στειλει ομως mail, ετυχε και το ειδα Θα χορέψετε ... ΠαράθεσηΠέμ 27 Οκτ 2011, 10:38 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 36 από fotinit17 Σας ενημερώνουμε ότι η ισχύς των περυσινών Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ) παρατείνεται έως τις 30/11/2011. Αχαχαχαχα, ρε παλικάρια γιατί μας εκδίδετε νέα δελτία τότε? Κάντε 100 παρατάσεις προθεσμίας μέσα στη χρονιά και ούτε μελάνια σπαταλημένα, ούτε να προσπαθούμε να φέρουμε τη φωτο μας στα κατάλληλα μέτρα μέχρι να τη δεχθεί το σύστημα, ούτε να τρέχουμε στο Γερμανό, ούτε να σας πληρώνουμε... Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο!!! Πάλι καλά βέβαια που έκαναν και νέα παράταση... Spoiler: showΓενικά Στατιστικά Στοιχεία (31/10/2011 14:42 - Ανανεώνονται κάθε 5') Αιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί : 279.548 Αιτήσεις που έχουν οριστικοποιηθεί : 253.775 Αιτήσεις που έχουν εγκριθεί από τις Γραμματείες : 217.692 Ετοιμοπαράδοτα Δελτία : 124.970 Παραδοθέντα Δελτία : 89.906 Κοιτάξτε πόσες αιτήσεις έχουν δημιουργηθεί και πόσα δελτία έχουν παραδοθεί "I went numb when I learned to see..." ΠαράθεσηΔευ 31 Οκτ 2011, 2:48 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 37 από dimitra Σάς ενημερώνουμε ότι η ισχύς των περυσινών Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (ΠΑΣΟ) παρατείνεται έως τις 30/11/2011. Οι πρωτοετείς φοιτητές έως τις 30 Νοεμβρίου θα μπορούν να κάνουν χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, με τις αντίστοιχες εκπτώσεις, με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής στο Τμήμα, την οποία εκδίδουν οι Γραμματείες, και την αστυνομική τους ταυτότητα, έως ότου παραλάβουν το επίσημο Δελτίο τους. πηγη: https://acadinfo.central.ntua.gr/gram/a ... enDocument συμπληρώνοντας το post της Φωτεινής... επίσης άκουσα ότι μετά και τα τέλη Νοέμβρη παίζει να δοθεί και νέα παράταση..οπότε Φωτεινή μην το κοροιδεύεις καθόλου.. ΠαράθεσηΤρί 01 Νοέμ 2011, 3:15 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 38 από isministar δεν είναι κακό αυτό που γίνεται με την ανανέωση αν σκεφτεί κανείς ότι πολλοί φοιτητές που αποφοίτησαν πέρυσι θα μπορούν έστω και για αυτούς τους μήνες να απολαμβάνουν τις μειωμένες τιμές όπου διατίθενται! Yesterday, love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday ΠαράθεσηΤρί 01 Νοέμ 2011, 7:45 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 39 από leftis Εγω παρέλαβα σήμερα το δικό μου!! Οπότε μέσα σε αυτη τη βδομάδα θα το πάρετε και εσείς!! ΠαράθεσηΤρί 01 Νοέμ 2011, 8:40 pm
Re: Αλλαγή τρόπου διανομής πάσο 40 από Σοφια Εμένα δεν τους άρεσε η φωτογραφία μου... κι άλλη ταλαιπωρία.. (Που να φτιάχνομαι πάλι για να βγάλω άλλη... ) ΠαράθεσηΤρί 01 Νοέμ 2011, 8:45 pm