Re: Πείτε τίποτα.. (Chat topic)

152
Φίλε μου επειδή από ότι φαίνεται για να μην μας καταλαβαίνεις είσαι άντρας..θα σου πω τι εννοούμε εμείς τα κοριτσάκια.. ^^
Το mitsaki κι εγώ θεωρούμε ότι η αποτρίχωση στον άντρα είναι καλή αρκεί όμως να μην γίνει σε υπερβολικό βαθμό..Δηλαδή αν για παράδειγμα κάποιος κάνει αποτρίχωση στην πλατούλα και στο στήθος γιατί έχει πολλές τριχούλες θα μας αρέσει.. :) Όχι όμως να γίνει και μανιακός και να κάνει μέχρι και στις γάμπες βρε παιδί μου.. :razz:

156
Trolololololol
στο πουλακι τι θελετε?
μην την χοντρύνουμε
στον άντρα είναι καλή αρκεί όμως να μην γίνει σε υπερβολικό βαθμό
Φίλε μου επειδή από ότι φαίνεται για να μην μας καταλαβαίνεις είσαι άντρας..θα σου πω τι εννοούμε εμείς τα κοριτσάκια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotinit17 την Κυρ 23 Οκτ 2011, 11:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διόρθωση λινκ
To trolls: Get a life and stop trying to boost your ego by annoying or trying to put others down.

158
nikosb έγραψε:Συγνώμη για το double-posting, παρακαλώ κάποιος moderator να διορθώσει το link για το youtube.
Το διόρθωσα! :T:

Όταν δεν σας εμφανίζετε σωστά το βίντεο του youtube είναι γιατί για να παίξει σωστά το βίντεο πρέπει απο το λινκ του youtube να αφαιρεθεί το σημείο απο το & και μετά που περιέχει το "feature related"...

"I went numb when I learned to see..."

159
Από ψιλοτακουνα ξεκινήσαμε και καταλήξαμε σε συζήτηση του κ..ου!Νταξει ετσι κι αλλιως χαβαλε κανουμε , το topic το τραβαει αυτό μιας και σε ολα τα υπολοιπα topics προσπαθώ ΠΟΛΥ σκληρά να ειμαι σοβαρή!! :baby:
"we need to concentrate on more than meets the eye" Placebo

160
@Mitsaki
Η σοβαρότητα,νεαρή μου φίλη,είναι ένα ατύχημα,ένα σύμπτωμα του χρόνου.Συμβαίνει,μπορώ να σου πω εμπιστευτικά όταν δίνει κανείς μεγάλη αξία στο χρόνο...
Γι'αυτό τρολάρετε ελεύθερα,όπου θέλετε :razz:
Spoiler: show

Ελα,ντάξει κάνω πλάκα με το "όπου θέλετε",καλύτερα να περιοριστείτε σε αυτό το topic.
Α και η παραπάνω φράση είναι "κλεμμένη" απο το βιβλίο του Έρμαν Έσσε «O λύκος της στέπας».Η πλήρης φράση είναι :
«...Παίρνετε το γέρο-Γκαίτε πολύ στα σοβαρά ,νεαρέ μου φίλε.Δεν πρέπει να παίρνεται στα σοβαρά τους γέρους ανθρώπους που είναι κιόλας πεθαμένοι.Τους αδικείτε. Σ' εμάς τους Αθάνατους δεν αρέσει να παίρνονται τα πράγματα στα σοβαρά.Μας αρέσουν τα αστεία.Η σοβαρότητα,νεαρέ μου φίλε,είναι ένα ατύχημα,ένα σύμπτωμα του χρόνου.Συμβαίνει,μπορώ να σου πω εμπιστευτικά όταν δίνει κανείς μεγάλη αξία στο χρόνο.Κι εγώ ο ίδιος είχα δώσει κάποτε μεγάλη αξία στο χρόνο.Γι' αυτό το λόγο επιθυμούσα να φτάσω τα εκατό.Στην αιωνιότητα,όμως,δεν υπάρχει χρόνος.Η αιωνιότητα δεν είναι παρά μόνο μια στιγμή-αρκετή όμως για ένα αστείο.»
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk