Re: Επαναληπτική Εξέταση Φυσικοχημείας ΙΙΙ - Χημική Κινητική

91
Συγνώμη, αλλά έχει γίνει μια σοβαρή παρεξήγηση! Ο κος Πολυμένης ΠΡΟΤΕΙΝΕ να διαβάσει ο φοιτητής από το βιβλίο του κ.Χανδρινού γιατί θεωρεί οτί είναι πιο ευκολοδιάβαστο. Αυτό δε σημαίνει ότι όποιος διαβάσει από Καλαντζοπούλου θα έχει πρόβλημα. Ο άνθρωπος απλά θεωρεί ότι το βιβλίο της κ. Καλαντζοπούλου είναι πιο δυσνόητο. Αυτό είναι όλο. Ο καθένας διαβάζει όποιο βιβλίο έχει ή θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο. Επιπλέον, είπε πως αυτά που ζητηθούν είναι γνώσεις λυκείου.

Re: Επαναληπτική Εξέταση Φυσικοχημείας ΙΙΙ - Χημική Κινητική

92
Άρα να διαβάσουμε καλύτερα από το βιβλίο του Λιοδάκη; :P

Προφανώς και το καταλαβαίνουμε οτι το πρότεινε απλώς, έτσι κι αλλιώς έχει κάνει ό,τι μπορεί ο Νίκος για να το τονίσει στο πρώτο post. Το "ως πιο ευκολοδιάβαστο" όμως δεν μας το 'πε και μας μπέρδεψε... :P Απλώς έλεγα μήπως υπάρχουν κάποια διαφορετικά κομμάτια θεωρίας ή είδη ασκήσεων στο βιβλίο του Χανδρινού. Προφανώς βέβαια ο κ. Πολυμένης αποκλείεται να βάλει κάτι που δεν είναι σίγουρος οτι καλύπτεται και από τα δυο βιβλία, έχει φανεί οτι κάνει πολύ προσεκτική δουλειά.

(πάντως έχω γίνει πολύ κατίνα σε αυτό το topic... :( )

Re: Επαναληπτική Εξέταση Φυσικοχημείας ΙΙΙ - Χημική Κινητική

93
Εγω το βιβλίο του Χανδρινού το πήρα την Πεμπτη που μας περασε απο το εργαστηριο Φυσικοχημείας. Δίνεται λοιπόν ακόμα(εκτός αν πάλι μέσα σε 3 μέρες τελειωσαν τα αντίτυπα που δεν πιστέυω). Και επιδή και εμείς ρωτήσαμε είπε ακριβώς όσα ανέφερε η Σίσση, και μάλιστα είπε πως όσοι έχουν ήδη διαβάσει το βιβλίο της Καλατζοπούλου να ξαναδιαβασουν αύτο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξουν. ;)

Re: Επαναληπτική Εξέταση Φυσικοχημείας ΙΙΙ - Χημική Κινητική

94
Εγώ εννοούσα τις πρώτες μέρες των μαθημάτων. Λογικά το ξανατύπωσαν για να μοιραστεί και του χρόνου. Σε ευχαριστώ πολύ Μαριάνθη, είναι μια πληροφορία που ήθελα να την ακούσω λίγο πιο επιβεβαιωμένη από το "μου είπε ο τάδε οτι του είπε η δείνα" κτλ. Ήσουν κατατοπιστικότατη! :)

Re: Φυσικοχημεία ΙΙΙ (2009-10)

95
Υπάρχουν πουθενά τα θέματα της Ηλεκτροχημείας του Ιουνίου? Και επειδή είμαι πιο παλιός υπάρχει μήπως ένα πιο καινούργιο φυλλάδιο με υπολογιστικές ασκήσεις γιατί έχω ένα του 2005 και νομίζω κυκλοφορεί ένα διαφορετικό..
ευχαριστω

Re: Φυσικοχημεία ΙΙΙ (2009-10)

96
Για την ηλεκτροχημεία θα σου πρότεινα να επικεντρωθείς στο (πρόχειρο) φυλλάδιο που έχει ο κ Καραντώνης στην ιστοσελίδα του. Τον Ιούνιο τα θέματα ήταν από κει.