Re: Εξέταση υπολογιστικού εργαστηρίου

21
Το ζήτημα ήταν στην κατασκευή του σχήματος.Πάρα πολλοί εκεί τα έχασαν(μεταξύ αυτών κιεγώ :p) με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να τα τελειώσουν όλα.Κατά τ'άλλα αυτά που ζητούσαν ήταν σχετικά απλά!
Σημασία έχει όμως ότι ξεμπερδέψαμε και μ'αυτό οπότε...ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΤΕ και καλές διακοπές σε νησιά με ωραίες παραλίες και κοκτέιλ στο χέρι...τσιν!
~once you've grown up, you can never come back..~

Re: Εξέταση υπολογιστικού εργαστηρίου

22
Εεεε, ναι, απλώς υπήρχε το θέμα οτι δεν είχες ιδιαίτερα χρονικά περιθώρια να σκεφτείς... Έπρεπε να είσαι αρκετά εξοικειωμένος με το πρόγραμμα (και να χεις και λίγη φαντασία, οκ) ώστε να μη χαθείς και χάσεις χρόνο.

Πάντως νομίζω οτι η εξέταση με τη μορφή που έγινε ήταν ιδανική για να καταλάβει κάποιος αν ο φοιτητής που εξεταζόταν είχε ασχοληθεί με την εργασία. Δεν (θέλω να) πιστεύω οτι θα κόψει κανείς σημαντικά πράγματα επειδή κάποιος δεν πρόλαβε να κάνει κάτι ή έβαλε λάθος διαστάσεις κτλ. Με το να σε επιβλέπει κάποιος όλη την ώρα καταλαβαίνει ουσιαστικότερα πράγματα από το αν έβαλες λάθος ένα νούμερο κτλ...

Re: Εξέταση υπολογιστικού εργαστηρίου

23
πάντως 25 λεπτά για κανένα λόγο δεν μας άφησαν.χρονομετρημένα ήταν ένα τέταρτο στην καλύτερη 20 λεπτά.αυτό έγινε προφανώς γιατί είχαν βγει εκτός χρονικών ορίων και το pc lab έπρεπε να κλείσει στην ώρα του.μόνο οι πρώτες ομάδες είχαν τον προβλεπόμενο χρόνο
Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh I believe in yesterday

Re: Εξέταση υπολογιστικού εργαστηρίου

24
Και η τελευταία ομάδα καλά ήταν... Όταν ακούστηκε το "ξεκινάτε" είδα το ρολόι και έγραφε 4:07 (ξεκινούσαμε 3:55 κανονικά). Μας καθορίσανε λήξη στις 4:25, προσωπικά τελείωσα 4:24. Ήταν ίσως λίγο ανοργάνωτο το θέμα του χρόνου. Ή ίσως και πολύ ζορισμένο... Δυστυχώς σε αυτά αν το παραμικρό πάει στραβά στη διαδικασία δύσκολο να το σώσεις μετά.

Παλιά θέματα ΦΜ Ι

25
Μήπως κάποιο καλό παιδάκι έχει παλιά θέματα για τα Φαινόμενα Μεταφοράς Ι :?: Θα μας φανούν πολύ χρησιμα :P
"I went numb when I learned to see..."

Re: Παλιά θέματα ΦΜ Ι

27
Εγώ έχω τα περσινά!Ορίστε:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

Re: Εξέταση υπολογιστικού εργαστηρίου

29
Χμ, δεν ξέρω στα σίγουρα, αλλά νομίζω οτι οι βαθμοί μένουν για το εξάμηνο που έκανες το υπολογιστικό εργαστήριο και τον επόμενο Σεπτέμβρη μόνο, ως κίνητρο για να περάσουμε το μάθημα. Οπότε μάλλον δε μετράνε ακόμα. Αλλα και πάλι δεν είμαι και 100% σίγουρη, μη σε πάρω στο λαιμό μου.
"I went numb when I learned to see..."