Εργαστήριο ΜΦΔ: Ξήρανση σε ρεύμα αέρα

1
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει την ξήρανση σε ρεύμα αέρα; Μπορεί κανείς να με βοηθήσει στους υπολογισμούς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Κυρ 17 Μαρ 2013, 11:09 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Αλλαγή τίτλου

Re: Εργαστήριο-Ξήρανση σε ρεύμα αέρα

5
Διάβασε αρκετά καλά!Ρωτάει αρκετά πράγματα,κυρίως για τα δύο διαφορετικά θερμόμετρα και τί δείχνει το καθένα και η διαφορά θερμοκαρασίας τους.Εμείς διαβάσαμε από τον οδηγό κυρίως,αλλά μας έβαλε 2-3 ερωτήσεις ανάπτυξης και 1-2 εύκολες και γενικά δεν προλάβαμε.Δεν θα την χαρακτήριζα και εύκολη πάντως την εξέταση..
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

Re: Εργαστήριο-Ξήρανση σε ρεύμα αέρα

9
Όχι, όχι η εξέταση δεν είχε τίποτα από τα οικονομικά που κάνουμε στο μάθημα...Απλώς η Κροκίδα δεν μας άφησε κα8όλου χρόνο...Αν έχεις λίγο παραπάνω χρόνο για να τα σκεφτείς λίγο καλύτερα γραφείς αρκετά καλά θα έλεγα...Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη εξέταση..

Re: Εργαστήριο-Ξήρανση σε ρεύμα αέρα

10
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα: ο ρόλος των θερμοστοιχείων είναι μόνο για να ξέρουμε τη θερμοκρασία στην υγρή επιφάνεια του στερεού προς ξήρανση(που είναι ίση με τη θερμοκρασία του υγρού θερμομέτρου) και για να έχουμε μια ιδέα για το αν λειτουργεί σωστά ο ξηραντήρας μας(αφού αν αρχίσει και ανεβαίνει η θερμοκρασία του υγρού θερμομέτρου από τους 40 C προς τους 70 C, ο αέρας μέσα στον ξηραντήρα έχει αποκτήσει υγρασία και παύει να είναι πλήρως ξηρός)??? Υπάρχει άλλος λόγος?
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα