Re: Εργαστήρια Φαινομένων Μεταφοράς ΙΙ

11
Βγήκε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του μαθήματος οτι εφόσον η συνέλευση σήμερα τελειώσει πριν τις 16.00 τα σημερινά εργαστήρια ΦΜ ΙΙ θα γίνουν κανονικά εφόσον η απόφαση της το επιτρέπει.

Η ανακοίνωση εδώ
"I went numb when I learned to see..."

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς ΙΙ (2010-11)

12
Σήμερα τέθηκε το θέμα αναπλήρωσης των μαθημάτων που χάνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο κ. Ασημακόπουλος στο τέλος του μαθήματος μίλησε με μερικούς φοιτητές και βρέθηκαν κάποιες διαθέσιμες ώρες.
Παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του μαθήματος:
Αναπλήρωση Διαλέξεων - Επιλογή Ημέρας
Το ακαδημαικό έτος ήταν εξ αρχής πιεσμένο και μετά τις απώλειες ωρών των δύο πρώτων εβδομάδων έγινε ακόμα περισσότερο δύσκολη η προσπάθεια ολοκλήρωσης της ύλης στα χρονικά πλαίσια που έχουν τεθεί. Για να αποφευχθεί η συσσώρευση των αναπληρώσεων στο τέλος του εξαμήνου, κρίνεται σκόπιμο να επιλεχθεί ένα διώρο τη βδομάδα το οποίο θα χρησιμοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα για αναπλήρωση των χαμένων διαλέξεων (και ΟΧΙ των εργαστηρίων). Ύστερα από προτάσεις των φοιτητών στο σημερινό μάθημα της Τρίτης 19/10 προέκυψαν 3 εναλλακτικές προτάσεις από τις οποίες καλείστε να επιλέξετε τη μια από αυτές εδώ. Η πρόταση που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους μέχρι την Παρασκευή 22/10 θα είναι και αυτή που θα προτιμηθεί.

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς ΙΙ (2010-11)

13
Αύριο Τετάρτη 27/10 το μάθημα θα γίνει κανονικά 11.30 - 13.30. Δεν θα γίνει το εργαστήριο πάντως.
Stay far from timid; only make moves when your heart's in it; and live the phrase sky's the limit.

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς ΙΙ (2010-11)

17
Εμένα πάντως δεν με ρώτησε κανείς... :razz: (Λόγω ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να ανέβω σήμερα στη σχολή)
Θα ήταν πολύ καλύτερο νομίζω τέτοιες αποφάσεις (διεξαγωγής ή όχι του μαθήματος) να λαμβάνονται μετά απο Online Poll, τεχνική προσφιλής του συγκεκριμένου καθηγητή, και οχι "δια βοής". Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ημιαργία! :)
If opportunity doesn't knock... Build a door ;)

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς ΙΙ (2010-11)

18
Νομίζω ότι αυτό θα ήταν κάπως δύσκολο και χωρίς ιδιαίτερο νόημα για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Σκέψου τα εξής:

1. Η απόφαση αφορούσε την επόμενη μέρα. Στην αίθουσα ήταν γύρω στα 50 άτομα (60 χωράει η αίθ.31). Στο αντίστοιχο poll για τις αναπληρώσεις, το οποίο "τρέχει" εδώ και μια βδομάδα, έχουν ψηφίσει μόλις 78 άτομα. Και το τονίζω, το poll υπάρχει εδώ και μια βδομάδα. Σε αντίστοιχο χρόνο θα είχε ένα δείγμα απελπιστικά μικρό και σίγουρα μικρότερο του 50.
2. Η απόφαση θα έπρεπε να παρθεί γρήγορα ώστε να ξέρει κάποιος τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Δηλαδή το αργότερο ως το βράδυ. Αυτό μας κάνει ακόμα μικρότερο δείγμα...
3. Το μάθημα γίνεται 11:45-1:30 ενώ τυπικά τα μαθήματα σταματάνε στις 12. Δηλαδή τι στις 12 τι στη 1, άντε 1:30.
4. Έχουμε ήδη μείνει πίσω στην ύλη και θα μείνουμε κι άλλο. Και, αφού δεν είναι τόσο "εκτός ορίων" το μάθημα (τι 12 τι 1:30) και η παρακολούθηση είναι προαιρετική και ψήφισαν "δια βοής" τόσοι, νομίζω ότι τσάμπα το συζητάμε...

Αν πάλι πιστεύεις ότι φωνάζεις αρκετά δυνατά πάω πάσσο... :bleh:

Re: Εργαστήρια Φαινομένων Μεταφοράς ΙΙ

19

Tα αυριανά εργαστήρια (10/11) δεν θα γίνουν λόγω της γενικής συνέλευσης.

Tα εργαστήρια της Πέμπτης, σύμφωνα με τον διδάσκοντα, δεν θα επηρεαστούν απο την απεργία των καθηγητών και στην περίπτωση που η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης το επιτρέψει θα εκτελεστούν κανονικά.

"I went numb when I learned to see..."

Re: Φαινόμενα Μεταφοράς ΙΙ (2010-11)

20
Να υποθέσω αύριο δεν θα γίνει το μάθημα των φαινομένων ΙΙ, οπότε αν δεν έχουμε εργαστήριο ΦΜΑ το πρωί, δεν έχει κάποιο νόημα να ανέβουμε σχολή?
Life’s a game. You have two options. Either you play along or you sit in the bench, watching other play it.