Re: Εργαστήρια ΦΜΑ

2
Απο την επόμενη βδομάδα αρχίζουν αν θυμάμαι καλά στις 13/10 και ημέρα Τετάρτη. Αν κάνω λαθος ας με διορθώσει κάποιος :razz:
"I went numb when I learned to see..."

Re: Εργαστήρια ΦΜΑ

3
Τα εργαστήρια αρχίζουν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου. Επισυνάπτω το πρόγραμμα, τα στοιχεία των υπευθύνων και την ανακοίνωση που είναι αναρτημένη έξω από το εργαστήριο στη β' φάση.

Προσοχή! Υπάρχουν λάθη στην (πρώιμη) αυτή εκδοχή του προγράμματος εργασιών. Βλ. εδώ το διορθωμένο.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Re: Εργαστήρια ΦΜΑ (2010-11)

4
Το ποιες είναι οι ομάδες Α και ποιες οι Β εχει αναρτηθει κάπου; Για να ξέρουμε αν έγινε κάποια αλλαγή σε σχέση με αυτά που δηλώσαμε.

Re: Εργαστήρια ΦΜΑ (2010-11)

5
Την ώρα που τραβούσα τις φωτογραφίες έφτιαχναν τις λίστες. Είχαν αναρτηθεί (μου είπε κάποιος) έξω από το γραφείο του Τζαμτζή αλλά θα άλλαζε η κατάσταση. Ενδεχομένως να σας πρόσθεσαν κάποιον στην ομάδα πάντως, τουλάχιστον αν είχατε 4μελή.

Το Α και Β λογικά σημαίνει Τετάρτη και Πέμπτη. :)

Re: Εργαστήρια ΦΜΑ (2010-11)

6
Ελπιζω μόνο να μην άλλαξε η μέρα που είχαμε δηλώσει. Για επιπλέον άτομα δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα το τσεκάρω τη δευτέρα, ευχαριστώ πολύ.

Re: Εργαστήρια ΦΜΑ (2010-11)

7
Τσεκαρα σήμερα τις ομάδες για τα εργαστήρια και είναι όλες 5 έως 6 άτομα. Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει μέρα κάποια ομάδα, αλλα καλύτερα να το διασταυρώσετε :razz: Οσες ομάδες αναφέρονται ως Α είναι οι ομάδες της Τετάρτης και όσες ως Β είναι της Πέμπτης...
"I went numb when I learned to see..."

Re: Εργαστήρια ΦΜΑ (2010-11)

9
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη εργαστηριακή ημέρα για τις ομάδες της Τετάρτης. Η κύρια διαφορά με τα εργαστήρια ΦΧ ΙΙ και ΙΙΙ είναι οτι η εξέταση για το εργαστήριο γίνεται επιτόπου. Η δικιά μου ομάδα για παράδειγμα έγραψε το καθιερωμένο τεστάκι με το τέλος του πειράματος, αφού είχαμε συζητήσει τη θεωρία και μας είχε ψιλοτσεκάρει οτι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται το μηχανηματάκι που είχαμε μπροστά μας :bleh: Ο υπεύθυνος μας όμως είπε οτι μερικοί καθηγητές βάζουν τεστάκι πριν την πραγματοποίηση του εργαστηρίου :? Κάτι τέτοιο δεν είδα, αλλά έχουμε κάνει μόνο ένα πείραμα. Ελπίζω να μην ισχύει :weep:

ΥΓ: Η ιστοσελίδα του μαθηματος ΦΜΑ
"I went numb when I learned to see..."