Re: Ας γνωριστούμε!

51
Εμείς οι κοινοί τριτοετείς, που ερχόμαστε από ένα συνηθισμένο δημόσιο λύκειο της επαρχίας και κουτσομάθαμε λίγα γαλλικά επειδή έπρεπε να μάθουμε και δεύτερη ξένη γλώσσα, αλλά αγαπάμε τη γαλλική μουσική, δικαιούμαστε τίποτα από την καλή σου την καρδιά; :P

53
Την εύνοιά μου κερδίζετε και οι 2! Ο Μάκης λίγο παραπάνω γιατί δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στη γαλλική κουλτούρα:-P! Πάντως, σύντομα να περιμένετε ένα καταιγισμό post από μένα στο topic περί σινεφιλίας....η Γαλλία θα δώσει κι εκεί ένα ηχηρό παρών!!
9 για το carefree και το κοινωνικό μήνυμα

54
Καλησπέρα φίλοι και συνάδελφοι(λέμε τώρα)! :)
Γυρίζοντας σπίτι μπήκα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι που να με ενδιαφέρει στις πρόσφατες δημοσιεύσεις κι έτσι είπα να χαζέψω λίγο στο μπουφέ, όπου βρήκα αυτό το τόπικ και κατάλαβα ότι έχω παραλείψει να συστηθώ σε όλους όπως μάλλον θα έπρεπε να είχα κάνει πριν αρχίσω να αντλώ πλήροφορίες, να κατεβάζω αρχεία και γενικά να συμμετέχω.
Φαντάζομαι μέχρι τώρα θα είστε κάπως έτσι --> :yawn:
Μετά από το σύντομο αυτό πρόλογο λοιπόν να πω ότι το όνομα μου είναι Γιάννης κι ότι η σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή. :T:
Αυτά.. Αλλά όποιος θα ήθελε να ρωτήσει κάτι ας μην διστάσει, αν κι εγώ μπορεί να διστάσω να του απαντήσω. ;)
Kuchiki Byakuya

56
Σπέραααα!! Με λένε Πάρη και μόλις γράφτηκα στη σχολή των Χημ. Μηχανικών!! Ένα παιδί από το 2ο έτος μου πρότεινε αυτό εδώ το φόρουμ για "να δω τι παίζει" οπότε ήρθα και πιστεύω θα περάσουμε υπέροχα. Επειδή δεν τα πολυπάω καλά με την αρχιτεκτονική των φόρουμ και μπορεί να χαθώ, έχετε κάποιο section/thread για τον "ερασιτέχνη χημικό"??

57
Καλωσήρθες Πάρη! (με εσένα μίλησα μετά τον προγραμματισμό έξω από το Αμφ.2; Άρης άκουσα :P )

Για τον "ερασιτέχνη χημικό" δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής, αλλά μπορείς να το ξεκινήσεις και εσύ! Έχουμε ένα γενικό subforum για επιστήμες αλλά είναι αρκετά φτωχό ακόμα. Δες εδώ.

Όλες τις θεματικές κατηγορίες που υπάρχουν εδώ θα τις βρεις πατώντας το κουμπί "Forum" στην navigation bar (αυτή τη μπλε κορδέλα πάνω πάνω...). Αν θες να ανοίξεις νέο θέμα πατάς το "NEWTOPIC" που βρίσκεται πριν την αρχή και μετά το τέλος της λίστας των θεμάτων. Αν δεν είσαι σίγουρος πού να βάλεις κάτι, βάλτο όπου νομίζει καλύτερα και αν υπάρχει πρόβλημα θα το μετακινήσουμε. Για κάθε περίπτωση πάντως υπάρχει και η κατηγορία "Μπουφές (off topic)" η οποία έχει μάλλον λίγο ηλίθιο όνομα...

ps: Με τρελαίνουν τα επιστημονικά σου ενδιαφέροντα :P

58
Στις τρεις έφυγα ρε συ, τελευταίος από το pc lab και μάλλον και από τη σχολή.. Δεν σας είδα, αν και δεν έψαξα γιατί νόμιζα ότι είχατε ενισχυτική. Δεν έχει αρχίσει ακόμα;

Πάρη καλωσήρθες στο forum!
Kuchiki Byakuya