Re: Τα καρτούν που μας ανέθρεψαν!

91
Μόλις ανακάλυψα κάμποσα επεισόδια του Superman (από τη δεκαετία του 1940) στο YouTube! Καταπληκτικά τα γραφικά της εποχής!

Το βρήκα μέσω της ιστοσελίδας Open Culture, άρα δεν έχει πια copyright! Παρότι έχει ξανανέβει Superman σε αυτό το topic, το σχετικό βίντεο δεν υπάρχει πια στο YouTube.

Re: Τα καρτούν που μας ανέθρεψαν!

92
Πολύ scrollάρισμα και κάπου βαρέθηκα λόγω των βίντεο που δεν εμφανίζονται... Τέσπα ένα που ξέχασαν από τους δεινόσαυρους της σχολής μέχρι τους newbies είναι αυτό και κατά πολύ κόσμο αγαπημένο λόγω της σύνδεσης πολλών γενεών:
https://www.youtube.com/watch?v=kY796letcG8

Re: Τα καρτούν που μας ανέθρεψαν...

93
fotinit17 έγραψε:Και ένα απο τα καρτουν που αφησαν εποχη, τρελο κόλλημα θυμάμαι στα χρόνια του δημοτικού :razz:

Το ελληνικό opening:


Και το αγγλικο opening:


Και το πρώτο επεισόδειο ever της σειράς :D


και πού να ηξεραν τι θα γινόταν εν έτει 2017.....

Pokemon... Go !
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One

Re: Τα καρτούν που μας ανέθρεψαν!

94
Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμια καλή συλλογή με εισαγωγές κτλ, να την κατεβάσουμε να την έχουμε, γιατί αυτά τα βίντεο εξαφανίζονται συνεχώς; Αυτά τα μαργαριτάρια δεν μπορεί να τα βρει κανείς πλέον ούτε και πληρώνοντας (στα ελληνικά τουλάχιστον).

Re: Τα καρτούν που μας ανέθρεψαν!

96
MakisH έγραψε: Δευ 21 Φεβ 2011, 10:22 pm Με αφορμή τα τρία τελευταία posts στο "Τι ακούτε αυτή τη στιγμή", ελάτε να θυμηθούμε τα καρτούν με τα οποία μεγαλώσαμε! Στρουμφάκια, Dragonball, Thundercats κτλ κτλ...

Βρείτε τα intro (τα ελληνικά κατά προτίμηση) στο Youtube, βάλτε τα εδώ και κάντε μας να νοσταλγήσουμε! :D
Ευρετήριο
(κλικ στο spoiler για να δείτε τι έχει ανέβει μέχρι τώρα)
Spoiler: show
Thundercats:

Τέλειο!

Re: Τα καρτούν που μας ανέθρεψαν...

97
MakisH έγραψε: Τετ 23 Φεβ 2011, 12:50 am Προσπαθώ από χθες να συγκρατηθώ και να δώσω το καλό παράδειγμα του να αφήσουμε και κανέναν άλλο να γράψει, αλλά δε βαριέσαι... Το ξεσκίσαμε ήδη το θέμα... :P Ατέλειωτη νοσταλγία!!! Να μπορούσε κανείς να τα βρει όλα αυτά κάπου... Εννοώ μεταγλωτισμένα κυρίως (με τις φωνές που έχουν χαραχθεί στη μνήμη μας).

Παραμένω συγκρατημένος και βάζω μόνο δυο βιντεάκια... :P





Σας έχω και μερικές παραγγελιές από καρτούν που δεν θυμάμαι τον τίτλο!
Το πρώτο ήταν ένα με έναν πρωτόγονο άνθρωπο που ξαφνικά βρίσκεται σε μια μεγαλούπολη. Και είχε μαζί του ένα δεινόσαυρο που έλεγε συνέχεια "τι φταίω εγώ, τι φταίω εγώ;"
Το δεύτερο ήταν ένα διαστημικό. Ήταν ένας τύπος που είχε ένα μηχανικό άλογο το οποίο έλεγε συνέχεια "κι εγώ τι κάνω; μπρίκια κολλάω;"
Στο τρίτο (το οποίο θυμάμαι πολύ αχνά), ήταν ένας κόσμος που όλοι ήταν κάτι τερατάκια με περίεργο ανθρωποειδές σχήμα. Πράσινα, μωβ, ροζ κτλ... Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ένας πατέρας-τέρας ήταν πολύ περήφανος που ήταν πολύ πολύ κακός αλλά είχε ένα γιο που δεν ήταν και τόσο κακός και του φώναζε για αυτό... Όποιος κατάλαβε είναι ιδιοφυΐα! :bleh:
a