Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

52
Καλησπέρα! Help wanted (γιατί βαράμε διάλυση). Το Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών αναζητά εθελοντές (γιατί οι παλιοί πήραν σύνταξη). Το αναγνωστήριο δε χρειάζεται άτομα μόνο για ανοίγει και να κλείνει... Έχει ανάγκη ανθρώπους να το συντηρούν για να μην περιέλθει στην πρότερη κατάστασή του. Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει ένα email στο iwanna.kr.96@gmail.com ή στο dkouran@gmail.com :) :) :)

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

53
Καλησπέρα!
Ζητούμε άτομα για να φροντίζουν το αναγνωστήριο- γιατί έχουμε μείνει ελάχιστοι! Συνεπώς θα λειτουργούμε με μειωμένο ωράριο...
Λόγω έλλειψης ατόμων, σε μέρες που δεν υπάρχει υπεύθυνος, το αναγνωστήριο θα λειτουργεί 10:00-15:00.
Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει email στο anagnostiriochemeng@gmail.com

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

54
📢 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την κατάσταση με τον ιό covid-19, σας ενημερώνουμε ότι το Αναγνωστήριο της Σχολής ΧΜ θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας.

Ωστόσο, καθώς η ανάγκη για ανανέωση της ομάδας και ένταξη περισσότερων ατόμων σε αυτή είναι πάντα επίκαιρη (ειδικά φέτος που θα γίνει και μια mini ανακαίνιση)... Επικοινωνείστε μέσω του κάτωθι email με τους υπεύθυνους:
anagnostiriochemeng@gmail.com και δλώστε το ενδιαφέρον σας ή για μεγαλύτερη ευκολία στείλτε μήνυμα σε αυτό το topic και κάποιος από τους υπευθύνους θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας με προσωπικό μηνυμα.

Re: Αναγνωστήριο ΣΧΜ ΕΜΠ

55
📢 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Το Αναγνωστήριο της Σχολής ΧΜ είναι και πάλι σε λειτουργία !

Το ωράριο λειτουργίας είναι : καθημερινά 10πμ - 4μμ και η προσέλευση στον χώρο πραγματοποιείται σύμφωνα με τα νέα μέτρα προφύλαξης κατά της διασποράς του ιού Covid-19.

Επιπλέον, η ανάγκη για ανανέωση της ομάδας με ένταξη περισσότερων ατόμων σε αυτή είναι και πάλι επίκαιρη. Έτσι, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συνδράμει στην διασφάλιση αυτού του χώρου, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω του κάτωθι email με τους υπεύθυνους:
anagnostiriochemeng@gmail.com

Εναλλακτικά, δηλώστε το ενδιαφέρον σας με ένα μήνυμα σε αυτό το topic και κάποιος από τους υπευθύνους θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας με προσωπικό μηνυμα.