Έληξε η φαρσοκωμωδία οεο;

1
Γεια σας και χαρά σας.
Μια ερώτηση, η φαρσοκωμωδία με την κατάληψη της πρυτανείας (και κατ επέκταση του ΕΛΚΕ) ξέρουμε αν σταμάτησε ή αν έχει σκοπό να σταματήσει; (και όχι δε ρωτάω καθόλου ήρεμα). Επειδή ορισμένοι θέλουμε να εγκριθούν τα αιτήματα πληρωμής μας - σορρυ που έχουμε και έξοδα και δε καθώς και να εγκριθούν αιτήματα προμηθειών για να προχωρήσει λίγο η έρευνα στο ΕΜΠ ρωτάω. Δε συμμερίζομαι τον "αγώνα". Οχι. Είναι μία φαρσοκωμωδία και φασιστικό αυτό που γίνεται. Οι μόνοι ζημιωμένοι είναι οσοι δουλεύουν ερευνητικά στο ΕΜΠ. Σε κανέναν άλλο δε γίνεται ζημιά.
Έχουμε που έχουμε όλη τη γραφειοκρατία έχουμε και το κάθε να μην πω τι που νομίζει ότι θα κάνει επανάσταση σε αυτό το ίδρυμα και μόνο ζημιά του προκαλεί. Γιατί οι μόνοι που παρεμποδίζουν την ελευθερία σε αυτό το ίδρυμα και είναι φασίστες είναι τα άτομα που νομίζουν ότι το ΕΜΠ ειναι τσιφλίκι τους και μπλοκάρουν εισόδους με έτσι θέλω, κλείνουν υπηρεσίες με το έτσι θέλω. Δλδ αντε και *****.

Υ.Γ.1: Να τονίσω ότι και οι ιθύνοντες του ιδρύματος φέρουν τεράστια ευθύνη γιατί έχουν στα χέρια τους τα όπλα να λυθεί το ζήτημα, αλλά δεν πράττουν ανάλογα.
Υ.Γ.2: Τα ατομα που συγκεντρώνονται απέξω από την πρυτανεία και στην πύλη Ζωγράφου κάθε μέρα, κάθε άλλο παρά τα μέτρα ασφαλείας για τον κόβιντ χρησιμοποιούν. Ούτε τα βασικά πλέον.
Υ.Γ.3: Ντροπή σε όσους ακαδημαϊκούς στηρίζουν τέτοιες καταστάσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Έληξε η φαρσοκωμωδία οεο;

2
Καλησπέρα και από εμένα, ως πλέον απόφοιτος της σχολής. Συμφωνά απόλυτα με τον KiritoShu καθώς τέτοιες ενέργειες μόνο την τριτοβάθμια εκπαίδευση υποβαθμίζουν και δεν προσφέρουν σε κανέναν αγώνα. Καταργείται απόλυτα η ελευθερία γιατί κάποιοι αποφασίζουν να κάνουν κατάληψη με το έτσι θέλω. Σαν φοιτητής είχα πάει και εγώ σε δύο συνελεύσεις οι οποίες μόνο διάλογος δεν είναι. Βγαίνει ο κάθε ένας από το κάθε κόμμα και λέει τα δικά του, χωρίς να προτείνει τρόπο για να γίνει αυτό που λέει. Λοιπόν ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν όλοι ότι τα κόμματα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση στο πανεπιστήμιο. Και για όποιον μου πει ότι καταργείται η ελευθερία έκφρασης εγώ απαντώ λέγοντας ότι όποιος θέλει να έχει πολιτική άποψη ή να υποστηρίζει όποιο κόμμα θέλει μπορεί να το κάνει ελεύθερα ΕΞΩ από το χώρο του πολυτεχνείου και ΟΧΙ να κρεμάει αφίσες μέσα στους τοίχους, μετατρέποντας το κτήριο σε ένα μπ********λο.