[3o] Μαθηματικά ΙV (2019-20)

1
Καλησπέρα υπαρχει καποιος που εχει λυμμένα παλια θέματα ; Αν κάποιος τα έχει να μου τα στείλει το χω δώσει μερικές φορες και κοπηκα ενω ειχα κανει και ηξερα απεξω τις σειρες ασκησεων τελεια! Εφιαλτης εγινε αυτο το μάθημα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος etsi την Πέμ 09 Ιαν 2020, 3:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: [3o] Μαθηματικά ΙV (2019-20)

2
Καλησπέρα!! Απ'όσο έχω δεί, γιατί το έδωσα το Σεπτέμβρη (βέβαια δεν το πέρασα και θα το ξαναδώσω),στις σημειώσεις που έχει ανεβασμένες εδώ έχει ασκήσεις με τις λύσεις τους, οι οποίες τουλάχιστον τον Σεπτέμβρη έμοιαζαν τρομακτικά με τα θέματα που έπεσαν.

Re: [3o] Μαθηματικά ΙV (2019-20)

3
Καλησπέρα σε ευχαριστω πολυ καταρχήν! Στις σημειώσεις του Πρωτοπαππα αναφέρεσαι; Μακαρι να ναι τα ιδια γιατι εχω αγανακτήσει με αυτο το μάθημα ειλικρινά!
Βεβαια εγω και παλιοτερα ενω ειχα κανει και τις σειρες στις οποιες ειχα κανει ελαχιστα λαθη και τις ηξερα πολυ καλα με εναν μαγικο τροπο κοπηκα και τις δυο φορες που το εδωσα. Οποτε και παλι αν κανεις εχει λυμμενα θεματα θα μου ταν χρησιμα. Μαλλον κανεις ενα μικρο λαθος και σου κοβουν ολη την ασκηση ή τουλαχιστον ο τοτε διδάσκων αυτο έκανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος etsi την Παρ 10 Ιαν 2020, 5:33 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Re: [3o] Μαθηματικά ΙV (2019-20)

4
Καλημέρα!! Εννοώ τις χειρόγραφες σημειώσεις φοιτητών που έχει εδω ανεβασμένες. Είχαν αρκετές λυμένες ασκήσεις. Αν μπορέσεις να βρεις και κάποιο βοήθημα ακόμα καλύτερα. Νομίζω βέβαια πως άλλαξε ο καθηγητής, οπότε δεν ξέρω πόσα θα αλλάξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MariaBax την Σάβ 11 Ιαν 2020, 8:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: [3o] Μαθηματικά ΙV (2019-20)

7
Μπορει καποιος να με βοηθήσεις στις 5 τελευταιες ασκησεις της 2ης σειρας; Κολαση εγινε η ζωη μου με αυτο το μαθημα!
Αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι αλλαξε και ο καθηγητης και ποιος ξερει τι θεματα θα βαλει αμα βαλει κατι απο αυτα παλι θα κοπω.
Για την 10η ασκηση εχω βρει τις περσινες σημειωσεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω τιποτα και για τις δυναμοσειρες ενω τις ξερω στο βιβλιο εχει ΠΟΛΥ ΠΙΟ απλα παραδειγματα απο αυτα που μας εβαλε στις σειρες και δεν ξερω πως να τα λυσω.
Παλια μου με κοψανε τοσες φορες τα ξερα ολα ειχα κανει και ολες τις σειρες ασκησεων μονη μου με ελαχιστα λαθη και παλι κοπηκα! Μπορει καποιος να βοηθήσει;
Αν μπορει να μου πει την μεθοδολογια ή αν εχει σημειωσεις με παρομοια θεματα και μπορει να μου τα στειλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος etsi την Κυρ 19 Ιαν 2020, 12:29 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.

Re: [3o] Μαθηματικά ΙV (2019-20)

10
Κανονική εξεταστική 2019-2020 Ομάδες Α & Β
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η επιστήμη δεν μπορεί να λύσει το ύψιστο μυστήριο της φύσης. Και αυτό επειδή, σε τελευταία ανάλυση, εμείς οι ίδιοι είμαστε μέρος του μυστηρίου που προσπαθούμε να λύσουμε.
Μαξ Πλανκ, 1858-1947, Γερμανός φυσικός