Re: Στοιχεία Δικαίου και Τεχνική Νομοθεσίας

2
Πέρυσι γινόταν σε αίθουσα των πολιτικών μηχανικών αν θυμάμαι καλά.Πάντως εγώ το πέρασα χωρίς να το παρακολουθήσω και χωρίς να διαβάσω.Να πάρεις όμως το βιβλίο (το 2ο μέρος της εξέτασης γίνεται με ανοιχτά βιβλία).

Re: Στοιχεία Δικαίου και Τεχνική Νομοθεσίας

4
είναι μάθημα που μπορείς να πάρεις 8 ή 9. Έχει μια εργασία, πάνω σε αυτή ίνεται και η θεωρία του μαθήματος. Είναι πολύ καλός ο διπλωματικός που την κάνει και δεν συναντάς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην εξέταση. εγώ το βρήκα ενδιαφέρον και ξεκούραστο σαν μάθημα

Re: [4o] Στοιχεία Δικαίου και Τεχνική Νομοθεσίας

6
παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με την εργασία του μαθήματος και ποιος κάνει το μάθημα? έχω στείλει δύο φορές μαιλ και δεν έχω λάβει απάντηση. Από που μπορώ να διαλέξω θέμα,μέχρι πότε? Επίσης η ύλη για την εξέταση ποια είναι?

Re: [4o] Στοιχεία Δικαίου και Τεχνική Νομοθεσίας

7
Δεν θυμάμαι το όνομα των καθηγητών που μας κάνουν το μάθημα, αλλά δεν είναι αυτός ο καθηγητής που αναφέρεται στο πρόγραμμα! Την ύλη θα μας τη στείλουν σε email και δεν μας έχουν πει κάτι για εργασία μέχρι τώρα. Το μάθημα γίνεται κάθε Τρίτη στις 2 παρά 20 περίπου στο κτίριο μαθηματικών στη ΣΕΜΦΕ (1ος όροφος).

Re: [4o] Στοιχεία Δικαίου και Τεχνική Νομοθεσίας

8
Μόλις μας το έστειλε! ^^
Γειά σας,

Παρακαλώ να ενημερώσετε και τους άλλους συμφοιτητές που παρακολουθούν το
μάθημα να έρθουν την τετάρτη το μεσημέρι 12:00.
Επίσης, να μου στείλετε και τα email των άλλων φοιτητών για ενημέρωση σχετικά
με την ύλη των εξετάσεων.

Α.Οικονόμου
Το email του καθηγητή είναι aghs@mail.ntua.gr!

Re: [4o] Στοιχεία Δικαίου και Τεχνική Νομοθεσίας

10
Παιδια να ρωτησω... αν περασεις το επιλογης μπορεις να δηλωσεις του χρονου αλλο μαθημα επιλογης?απλα ρωταω γιατι ενω ειχα γραψει και ιχα διαβασει για καποιο λογο το περασα με πολυ χαμηλο βαθμο και ηθελα να μαθω αν μπορω πχ του χρονου να παρω ιστορια επιλογης..ειναι εφικτο αυτο αφου περασα το μαθημα;