Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Πρόταση για το Πρόγραμμα σπουδών.

1
Τωρά που ψηφήστηκε από ότι κατάλαβα το νέο πρόγραμμα σπουδών.... δεν θα ήταν μια καλή ιδέα η σχολή να ανοίξει μια φόρμα στο google για να στέλνουν οι φοιτητές τους προβληματισμούς τους?. Γιατί νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος των φοιτητών δεν ακούγονται.

Για παράδειγμα το ότι αν ισχύσει το νεό πρόγραμμα σπουδών του χρόνου θα υπάρχουν συνδιδασκαλίες μαθημάτων ανάμεσα σε 2 έτη με ανυσήχει, γιατί στο χαρτί καλά ακούγονται όλα αλλά στην υλοποιήση φοβάμαι ότι θα υπάρχει θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonyd την Τρί 11 Απρ 2017, 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Re: Πρόταση για το Πρόγραμμα σπουδών.

2
Το έχω ακούσει από πολλά άτομα αυτό, αλλά στο link εδώ μπορείς να δεις ότι υπήρχε η δυνατότητα να το κάνεις τότε. Δεν έχω ιδέα αν κάποιοι έστειλαν και τους έγραψαν ή τους έλαβαν υπ'όψιν αλλά τώρα το πρόγραμμα έχει περάσει μαζί με την υλοποίηση. Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την μεταβατική περίοδο.

Re: Πρόταση για το Πρόγραμμα σπουδών.

3
Για να μην υπάρχει σύγχυση - και διορθώστε με αν δεν είμαι ενημερωμένος - η μεταβατική περίοδος περιγράφεται σαφώς στα αρχεία της ανακοίνωσης, το επισυνάπτω αν βαριέται κανείς να ψάχνει.
NEO_PS_YLOPOIHSH.pdf
(634.56 KiB) Μεταφορτώθηκε 293 φορές

Re: Πρόταση για το Πρόγραμμα σπουδών.

6
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας τη Παρασκευή στις 15:30 στο Αμφιθέατρο 2, θα διεξαχθεί εκδήλωση ενημέρωσης-συζήτησης σχετικά με το νέο Πρόγραμμα Σπουδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση εδώ: http://www.chemeng.ntua.gr/the_secretar ... ma_spoydwn

Re: Πρόταση για το Πρόγραμμα σπουδών.

7
Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει; Σύμφωνα με το πρόγραμμα υλοποίησης για τους φοιτητές 5+ κάποια μαθήματα οικονομικών συνδυάζονται. Όμως αφού φέτος το νέο πρόγραμμα σπουδών θα ισχύσει μόνο για το πρώτο έτος τα μαθήματα αυτά θα διδάσκονται κανονικά χωριστά. Άρα εμείς σε τι θα εξεταστούμε;
cron