Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2016-17)

22
συνήθως κρατάει 2 ώρες, βαρια 2.5. Αλλά πρέπει να τρέξετε λίγο για να τα προλάβετε όλα
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2016-17)

23
Τα θέματα Χειμερινού εξαμήνου (2016-2017) για δυνατούς λύτες ...Kappa Keepo
20170131_144339.jpg
20170131_144333.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2016-17)

24
Καλησπέρα,

Επειδή είμαι (πολύ) μεγάλο έτος και έχω χάσει κάθε επαφή με το μάθημα (δεδομένου ότι έχει αλλάξει ο τρόπος διδασκαλίας από τα δικά μου χρόνια), υπάρχει κάποιος-α να με κατευθύνει - συμβουλέψει για τη διαδικασία και τον τρόπο διαβάσματος;

Αν υπάρχει ανάλογη διαθεσιμότητα θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα ραντεβού στο αναγνωστήριο την Πέμπτη περίπου στις 11.30;
Eπίσης σε περίπτωση που διατίθεται κάποιος, και δεν μπορεί την Πέμπτη, μπορώ να βρεθούμε καιν εκτός σχολής κατόπιν συνεννόησης.

Ευχαριστώ.

Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2016-17)

26
Γενικά από το μπεζάκι της Κα Παππά μπορείς να διαβάσεις χρωματογραφία και τις θερμικές μεθόδους. Τις φασματομετρικές θα πρέπει να τις διαβάσεις από τα βιβλία. Επιπλέον καλό είναι να δεις τις διαφάνειες των καθηγητών.
Το δεύτερο μπεζάκι που αναφέρεις ποιο είναι? Γιατί θυμάμαι μόνο αυτό της Κα. Παππά και κάτι σημειώσεις πάνω στην στατιστική από τον κ. Τσόπελα.

Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2016-17)

27
Σ' ευχαριστώ πολύ για την τόσο άμεση απάντηση. Εννοούσα τον εργαστηριακό (κακός προσδιορισμός :roll: ). Και για τις ασκήσεις τι προτείνεις για να είναι κανείς καλυμμένος; (τελευταία απορία υπόσχομαι)

Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2016-17)

28
Για ασκήσεις δες στις διαφάνειες των καθηγητών όπου υπάρχουν εκφωνήσεις ασκήσεων παρόμοιων με τις εξετάσεις. Επίσης στο φόρουμ είναι ανεβασμένες σημειώσεις από το μάθημά της κα. Παππά στις οποίες λογικά θα υπάρχουν και λυμένες ασκήσεις (δεν είμαι 100% σίγουρος) . Τέλος δες παλιά θέματα γιατί οι ασκήσεις επαναλαμβάνονται γενικά. Τα θέματα που βάζουν είναι πολλά και θα πρέπει να τρέξεις ΠΟΛΥ για να τα προλάβεις...
Αυτά..... :)

Re: [5ο] Ενόργανη Χημική Ανάλυση (2016-17)

30
Antonyd έγραψε:Για ασκήσεις δες στις διαφάνειες των καθηγητών όπου υπάρχουν εκφωνήσεις ασκήσεων παρόμοιων με τις εξετάσεις. Επίσης στο φόρουμ είναι ανεβασμένες σημειώσεις από το μάθημά της κα. Παππά στις οποίες λογικά θα υπάρχουν και λυμένες ασκήσεις (δεν είμαι 100% σίγουρος) . Τέλος δες παλιά θέματα γιατί οι ασκήσεις επαναλαμβάνονται γενικά. Τα θέματα που βάζουν είναι πολλά και θα πρέπει να τρέξεις ΠΟΛΥ για να τα προλάβεις...
Αυτά..... :)
Να προσθέσω ότι οι σημειώσεις που είναι ανεβασμένες στο forum είναι αρκετά καλές και έχουν και λυμένα παραδείγματα ανά ενότητα. Εμένα με βοήθησαν αρκετά.