Re: [2o] Μαθηματικά ΙΙ (2015-16)

23
KiritoShu έγραψε:
stevenman έγραψε:Επειδή δεν τα έχωτα βιβλία κάποια βοήθεια απο γκαρούτσους?
Δανείσου τα από τη βιβλιοθήκη. Αν τα πάρεις από την κατηγορία του ευδόξου, μπορείς να τα κρατήσεις για ένα μήνα
Θα μπορουσες να μου πεις ποια βιβλια ειναι ?
Στο σαιτ της σχολης εχει μονο το : Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ, Ρασσιάς Θ.
Επισης βιβλιο καδιανακη κοκκινο δεν διαβαζουμε πλεον ?

Re: [2o] Μαθηματικά ΙΙ (2015-16)

24
Μονο αυτο το βιβλιο του Ρασσια χρειάζεσαι για την εξεταση (ειναι ενας μεγάλος τομος) Απλά παλια αυτος ο τόμος ήταν χωρισμένος σε 2 βιβλια .Δεν εχει αλλαξει κατι στο περιεχομενο απλα τα 2 βιβλια τα εκανε ο Ρασσιας 1 ! Αρα όποια επιλογή βρεις στην βιβλιοθήκη θα εισαι κομπλε (οι 2 τομοι εχουν παλι ως Τιτλο Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ, Ρασσιάς Θ. ) ;)

Re: [2o] Μαθηματικά ΙΙ (2015-16)

25
nyancat έγραψε:Μονο αυτο το βιβλιο του Ρασσια χρειάζεσαι για την εξεταση (ειναι ενας μεγάλος τομος) Απλά παλια αυτος ο τόμος ήταν χωρισμένος σε 2 βιβλια .Δεν εχει αλλαξει κατι στο περιεχομενο απλα τα 2 βιβλια τα εκανε ο Ρασσιας 1 ! Αρα όποια επιλογή βρεις στην βιβλιοθήκη θα εισαι κομπλε (οι 2 τομοι εχουν παλι ως Τιτλο Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ, Ρασσιάς Θ. ) ;)
Δηλαδη περιεχει ολοκληρη την υλη του μαθηματος σωστα? Και αυτα που κανει ο Γασπαρης ?

Re: [2o] Μαθηματικά ΙΙ (2015-16)

26
Δε νομιζω οτι ο Γασπαρης θα κανει διαφορετικα πραγματα αλλα δε ξερω να σου πω. Αμα δεις τα θεματα του ιουνιου 16 πολλα ερωτηματα ειναι απο το βιβλιο του Ρασσια (καποιος στη συζήτηση αυτη τα εχει βρει και τα εχει γραψει και που βρίσκονται κιολας ) Το βιβλιο του Ρασσια ειναι παρα πολυ καλο και εχει πάρα πολλες ασκήσεις λυμένες !

Re: [2o] Μαθηματικά ΙΙ (2015-16)

28
barca10alex έγραψε:Απο τα κεφ. 1,2,3,6 ξερει κανεις τι να διαβασουμε ? Ή ειναι εκτος υλης γενικα?
Δες στα pdf με τις σημειώσεις πιο πάνω, ποιες ασκήσεις είχε τονίσει περισσότερο ο Ρασσιάς από κάθε κεφάλαιο και ποια κομμάτια θεωρίας! Δεν ξέρω, βέβαια, αν ισχύουν τα ίδια και για τον Σεπτέμβρη...