[7ο] Τεχνολογία Καυσίμων & Λιπαντικών (2015-16)

1

Το μάθημα περιλαμβάνει την εκπόνηση εργαστηριακών ασκήσεων, οι οποίες σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα διεξάγονται κάθε Δευτέρα στο διάστημα 12:30 - 14:30. Κάθε Δευτέρα το Εργαστήριο θα δέχεται 2 σειρές ομάδων. Κάθε ομάδα θα είναι αποτελείται από 5 άτομα. Η πρώτη σειρά ομάδων θα εκτελέσει τις εργαστηριακές ασκήσεις στο διάστημα 12:30 - 13:30 και η δεύτερη σειρά ομάδων στο διάστημα 13:30 - 14:30. Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του μαθήματος και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Εργαστηρίου κατάσταση με τα ονόματα των φοιτητών και των ασκήσεων που θα εκτελέσουν.

Η διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12/10/2015.

Για τη σωστή οργάνωση παρακαλούμε να δηλώσετε ομάδες των πέντε (5) ατόμων ώστε να συνταχθεί το συντομότερο δυνατόν η πλήρης κατάσταση με τα ονόματα όλων των φοιτητών. Η δήλωση των ομάδων γίνεται στο Εργαστήριο. Για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη των εργαστηριακών ασκήσεων, θα δοθεί προτεραιότητα στις ομάδες που θα είναι εξ αρχής πενταμελείς και δε θα χρειαστούν αλλαγές.
Και η πρώτη βαρδια των εργαστηρίων
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: [7ο] Τεχνολογία Καυσίμων & Λιπαντικών (2015-16)

2
Στη συνημμένη κατάσταση βρίσκεται η κατάσταση με τις ομάδες των φοιτητών για την εκπόνηση του βιβλιογραφικού θέματος. Κάθε ομάδα καλείται να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο που αναγράφεται στην κατάσταση προκειμένου να αναλάβει το θέμα που θα εκπονήσει. Η παράδοση των θεμάτων θα γίνει μέχρι το τέλος του εξαμήνου ηλεκτρονικά, στο σχετικό πεδίο της ιστοσελίδας του μαθήματος (Ηλεκτρονική Υποβολή Αναφορών).
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: [7ο] Τεχνολογία Καυσίμων & Λιπαντικών (2015-16)

4
Καλησπερα..μπορει καποιος να μας διαφωτησει σχετικα με την εξεταση του μαθηματος? Τα πολλαπλης που πεφτουν ειναι απο την θεωρια του βιβλιο? Μονο οι σημειωσεις φτανουν για να γραψουμε καλα? Ισχυει οτι καθε φορα πεφτουν παρομοια πολλαπλης? Υπαρχουν παλια θεματα? Οι ασκησεις που πεφτουν ειναι ιδιες με τις 3 που λυθηκαν στο μαθημα? Ευχαριστω

Re: [7ο] Τεχνολογία Καυσίμων & Λιπαντικών (2015-16)

9
1. Σε δεξαμενή αποθήκευσης μπορείς απλώς να ρίξεις κάτι πτητικότερο (πχ βενζίνη) και να ανακατέψεις.
2. Στον κινητήρα κάτι τέτοιο ίσως δημιουργούσε προβλήματα στον κινητήρα/αντλία. Υποτίθεται σε πολύ κρύες χώρες έχουν συστήματα για να ζεσταίνουν τον κινητήρα εξωτερικά.

Re: [7ο] Τεχνολογία Καυσίμων & Λιπαντικών (2015-16)

10
barca10alex έγραψε:1)τι πρεπει να κανω οταν παγωσει το ντηζελ σε δεξαμενη αποθηκευσης?
2)τι πρεπει να κανω οταν παγωσει το ντηζελ στον κινητηρα?

Ξερει καποιος να μου δωσει σηγουρες απαντησεις? Ευχαριστω
"Σε περίπτωση κρυστάλλωσης δεξαμενής προμηθευόμαστε βαριά κηροζίνη και αναμιγνύουμε

Σε περίπτωση κρυστάλλωσης σε ντεπόζιτο μεταφορικού μέσου , αναμιγνύω με μικρή ποσότητα βενζίνης"

Από τις σημειώσεις διαλέξεων 2013-2014. Τώρα η λογική λέει ότι και βενζίνη(ιδανικά σε μικρή ποσότητα) να βάλεις στη δεξαμενή πάλι επιτυγχάνεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.
cron