Forum Team - 3rd Generation

1
Αγαπητές/οι φίλες/οι,

Καθώς πλέον ο γενναίος BrAVeSirRObin αποφοίτησε επάξια και πλέον φυλάει τα σύνορα και ταυτόχρονα η ημερομηνία της δικής μου αποφοίτησης πλησιάζει επικίνδυνα :shock: , ήρθε η ώρα να εντάξουμε στην ομάδα διαχείρισης του forum δυο νέους και νεότερους συντονιστές οι οποίοι θα βοηθήσουν στο να κρατηθεί η κοινότητα ζωντανή και οργανωμένη.

Πρόκειται για παιδιά τα οποία έχουν ήδη αποδείξει, τόσο εντός όσο και εκτός forum, ότι έχουν διάθεση και όρεξη να ασχοληθούν και να αγκαλιάσουν την κοινότητα. Θεωρώ πως έχουν περισσότερη από την απαραίτητη δόση ενθουσιασμού ώστε να συμβάλλουν στην οργάνωση και -γιατί όχι- στην ανανέωση της! Ταυτόχρονα νομίζω ότι θα τα καταφέρουν να παραμείνουν ψύχραιμοι και αμερόληπτοι -αν ποτέ χρειαστεί- σε θέματα συντονισμού συζητήσεων.

Ήρθε η σειρά λοιπόν των: :clap: :clap: :clap: :clap:

Όσον αφορά τους madadayo, KiritoShu, Nickk και την υποφαινόμενη, i griega, θα συνεχίσουμε να βοηθάμε με τον ίδιο και περισσότερο ζήλο απ' ότι και προηγουμένως. Έχω μάλιστα την τιμή και τη χαρά να βοηθήσω από τη θέση της διαχειρίστριας για όσο χρόνο θα είμαι ακόμα φοιτήτρια. Οι προκάτοχοί μου θα με διαφωτίσουν με τα technicalities.

Τέλος είμαι σίγουρη πως οι "βετεράνοι" του forum, η "1η γενιά", τα άτομα που έγραψαν ιστορία ως πρωτοπόροι: MakisH, fotinit17, PeriklisP και BrAVeSirRObin θα συνεχίσουν να μας τιμούν με την παρουσία τους που και που, καθώς δε μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό! :razz:

Καλή αρχή λοιπόν! :D
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.

Re: Forum Team - 3rd Generation

3
MakisH έγραψε: (αστειεύομαι... σαν εμάς δεν έχει! :P )
Για αυτό σαμποτάρεις το φόρουμ Μάκη και κολλάει όλη την ώρα :P
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Forum Team - 3rd Generation

5
MakisH έγραψε:Με ξεσκέπασες! Πού να κρυφτώ τώρα;
Σε καμιά υπόγεια μπυραρία του Μονάχου
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα