Re: [4ο] Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2013-14)

43
Με τη συμβολή του εργαστηρίου, ο βαθμός του γραπτού συνεισφέρει με ποσοστό 60%.

Αν δεν έχεις συμμετάσχει στο εργαστήριο ή αν ο βαθμός του εργαστηρίου "ρίχνει" τον τελικό βαθμό, τότε ο βαθμός της γραπτής εξέτασης θα είναι και ο τελικός βαθμός. Δεν είναι αδύνατον να το περάσεις χωρίς εργαστήριο, με ένα καλό διάβασμα σίγουρα θα γράψεις κάτι.
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.

Re: [4ο] Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2013-14)

45
Έχεις κάποιος τον χρόνο και την όρεξη να λύσει κάποια από τα θέματα των 2 τελευταίων εξεταστικών και να τα ανεβάσει. θα βοηθούσε πολύ κόσμο από εδώ μέσα θεωρώ να δει κάποιες λύσεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: [4ο] Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2013-14)

49
Myrto94 έγραψε:Στο οριακό στρώμα, πώς μεταβάλλετα η u_x στη διεύθυνση x και η u_y στη διεύθυνση y ? (4o θέμα Μάρτιος 2014)
dux/dx<0, δηλαδή η ταχύτητα μειώνεται κατά τη διεύθυνση x

Από εξίσωση συνέχεις dux/dx+duy/dy=0, εφόσον ο πρώτος όρος είναι αρνητικός, ο δεύτερος θα είναι θετικός, άρα η uy αυξάνεται κατά τη διεύθυνση y

Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: [4ο] Φαινόμενα Μεταφοράς Ι (2013-14)

50
ευχαριστω!!σωστο μου ακουγεται!! το dux/dx <0 πως το συμπερανες?? το παρατηρησα σε ενα σχημα του βιβλιου ότι ισχύει αλλα επειδη γενικα ux(y) δεν πολυ έδωσα σημασία για το τι γίνεται στη διεύθυνση x.
cron