Re: [9ο] Υγιεινή και ασφάλεια εγκαταστάσεων (2012-13)

3
stevenman έγραψε:Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος την ύλη από το βιβλίο του Ρήγα, ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ?
Σύμφωνα με τον διδάσκοντα,όλο το βιβλίο είναι μέσα στην ύλη...
Δυστυχώς δε μπορώ να σου πω πού θα πρέπει να εστιάσεις περισσότερο γιατί ούτε εγώ ξέρω...
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω,ας το γράψει :T:
"People don’t listen, they just wait for their turn to talk."
— Chuck Palahniuk

Re: [9ο] Υγιεινή και ασφάλεια εγκαταστάσεων (2013-14)

4
Καλησπέρα! Μια ερώτηση προς τους πιο παλιούς, κυρίως. Το κομμάτι της υγιεινής είναι ίδιο με παλαιότερα ή έχει αλλάξει; Γιατί είδα στα θέματα του 2010-2011 ότι ζητάει π.χ. να σχολιάσουμε ένα αποτέλεσμα με βάση τα προτινόμενα κατά EPA επίπεδα, που όμως δεν τα βρίσκω κάπου στο βιβλίο που έχουμε. Άλλαξε βιβλίο ή υπάρχει κάτι που δεν βλέπω; :S Ευχαριστώ!

Re: [9ο] Υγιεινή και ασφάλεια εγκαταστάσεων (2013-14)

5
Άλλαξε καθηγητής και βιβλίο. Μέχρι πέρισυ, Υγιεινή έκανε η Χαλουλάκου (με αντίστοιχες σημειώσεις) και ασφάλεια ο Ρήγας. Η Χαλουλάκου συνταξιοδοτήθηκε και τώρα κάνει και τα δύο κομμάτια ο Ρήγας, με δικά του βιβλία και στα δύο κομμάτια. Άρα λογικά θα αλλάξουν και τα θέματα.

Re: [9ο] Υγιεινή και ασφάλεια εγκαταστάσεων (2013-14)

7
Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο μ'αυτά τα όρια έκθεσης. Το TLV-TWA αναφέρεται σε 8ωρη εργασία 5 μέρες την εβδομάδα. Άρα για να το υπολογίσουμε, σε σποραδικές εκλύσεις, διαιρούμε πάντα με 40 ώρες ή ανάλογα με το διάστημα της έκλυσης; :S

Re: [9ο] Υγιεινή και ασφάλεια εγκαταστάσεων (2013-14)

8
Νομίζω ότι διαιρούμε με το διάστημα έκλυσης γιατί αρχικά οι τιμές που υπολόγισα με αυτό ως δεδομένο φαντάζουν πιο λογικές.
και δεύτερον νομίζω παίρνει το 40 ώρες την εβδομάδα ως τιμή κοινής βάσης για το TWA (δηλαδή ο πίνακας που μας έδινα στα θέματα του Φεβρουαρίου συμπεριλάμβανε και αυτό)
Ωστόσο δεν έχω καταλάβει ακόμη πως βοηθάνε οι άλλες τιμές TLV-STEL κτλ....
C'est en faisant n'importe quoi,
qu'on devient n'importe qui

Re: [9ο] Υγιεινή και ασφάλεια εγκαταστάσεων (2013-14)

10
Υποτίθεται ότι είναι εκτός επειδή έχει διδαχθεί σε παλιότερα μαθήματα (πχ Περιβαλλοντική Μηχανική). Δε νομίζω να άλλαξε κάτι φέτος επ' αυτού, θα ήταν πολύ περίεργο. Εξ' άλλου έχουν αρκετές ενότητες για να βάλουν θέματα.