Re: [4ο] Μαθηματικά IV (2012-13)

31
Ότι σε βολευει εσένα καλυτερα! Εγώ μέσα στην βδομάδα θα είμαι κάποιες μέρες σχολή ,οπότε άμα είσαι και εσύ μπορείς να μου δόσεις κατευθείαν τις σημειώσεις για να μην μπαίνεις σε κόπο να τις μετατρεπεις! Σε ευχαριστώ όπως και να έχει :)

32
Αν είναι για ηλεκτρονική μορφή ενδιαφέρομαι και εγώ για σημειώσεις, μιας και εγώ είμαι στα τελειώματα και χρωστάω το μάθημα.

34
Radonium,giannis geo:

Επειδή τελικά 80 σελίδες Pdf δεν γίνεται εύκολα :cry: Θα μπορείτε να δανειστέιτε το τετράδιο και 1 αντίγραφό του, αυτά καθαυτά ή για να βγάλετε φωτοτυπίες τους, από τη Δευτέρα στο Αναγνωστήριο της σχολής μας μέχρι και την ημέρα που θα εξεταστεί το μάθημα(εγώ θα τα σφήσω στο αναγνωστήριο και από εκεί και πέρα ζητείστε τα από τον εκάστοτε υπέυθυνο).
Παρακαλώ αυτός που ίσως πάρει το τετράδιο, μην το χάσει ή ξεχάσει ή οτιδήποτε.
Jealousy is the fear or apprehension of superiority: envy our uneasiness under it.
-William Shenstone

37
Ιδού οι σημειώσεις της maria93 για τα Μαθηματικά IV (2012-13), και από τους τρεις καθηγητές (Κολέτσος, Τυχόπουλος, Κουκουβίνος).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

38
Μπορεί να μου πει κάποιος πώς εξασφαλίζεις τη σύγκλιση των γενικών επαναληπτικών μεθόδων σε μία ρίζα r;

Παρακαλούμε όχι greeklish! - MakisH

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MakisH την Τρί 18 Μαρ 2014, 2:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετατροπή από greeklish και προσθήκη alert.